Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Warunki turystyczne i pogoda w górach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wiadomość radiowa z godziny 15:30:
Białym Żlebem zeszła lawina. Droga do MOka niedrożna...
Wiadomość z "Kroniki":
Lawinka zeszła też z Rysów na Czarny Staw i załamała lód...

Widoki "turystów":huh: w dżinsach i kozaczkach zastanawiających się nad wyjściem w góry - bezcenne. Powinni od razu do nich strzelać kwasny

Sokół

Jeśli to politycy, to niech idą!
Na Kasprowym 325cm. Jeszcze 30cm do wyrównania rekordu. Smile
Popatrzyłem na strony HZS i zobaczyłem, że lawinowe zagrożenie obniżyli na 3 na wszystkich kopczykach. Jednak trzeby czekać bynajmniej na dwójeczkę. Oby szybko Dance

Stasiu napisał(a):
Popatrzyłem na strony HZS i zobaczyłem, że lawinowe zagrożenie obniżyli na 3 na wszystkich kopczykach. Jednak trzeby czekać bynajmniej na dwójeczkę. Oby szybko Dance

No to mnie pocieszyłeś Smile

Słowacy obniżyli do trójki, ale zapowiadają czwórkę (predpokladaný stupeň na nasledujúci deň - 4 - veľké). Ma sypać, a od niedzieli zapowiadane jest mocne ocieplenie, czyli dobrze w Taterkach jeszcze nie będzie. kwasny
No to wygląda na to,że rzeczywiście ta 4 się jeszcze trochę utrzyma,tym bardziej jeżeli idzie gwałtowne ocieplenie...
No tak, znowu w Wysokich i Zachodnich Taterkach i na dodatek w Małej Fatrze - 4. Sad. Mam nadzieję, że w kwietniu będzie lepiej. unsure

Sokół

No, w kwietniu musi być lepiej. Sokolik wybiera się w Tatry na święta. Drżyjcie regle!

magda.s.77

Sokół napisał(a):
Sokolik wybiera się w Tatry na święta. Drżyjcie regle!

W takim wypadku, to nawet niepotrzebna Tobie poprawa warunków Big Grin
Ale tuż po świętach musi! być choć trójka, bo ja się wybieram i nie chcę ino regli zwiedzać Wink

Sokół

Żartuję z tymi reglami. Smile Zobaczymy, jak będzie.

magda.d.77 napisał(a):

Sokół napisał(a):
Sokolik wybiera się w Tatry na święta. Drżyjcie regle!

W takim wypadku, to nawet niepotrzebna Tobie poprawa warunków Big Grin
Ale tuż po świętach musi! być choć trójka, bo ja się wybieram i nie chcę ino regli zwiedzać Wink

uhm Hmmm.... Widzę że Forumowiczów w Taterach w tym okresie-będzie jak mrówków Rolleyes
Może się spotkamy na szlakach-kto wie ? Cool

Sokół

Nie sądzę Doktorze. Nie sądzę.

magda.s.77

A czemu nie? Ja chętna, a kto niechętny to niech się ukrywa (w reglach giggle )
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Przekierowanie