No żeby się tylko nie okazało że w jaskiniach będzie cieplej niż w schronisku

Schronisko Ornak to największy syf, brud i lekceważenie klienta jakie widziałem w Tatrach. Nie zdziwiłbym się jakbyś miał rację.
Schronisko Ornak to największy syf, brud i lekceważenie klienta jakie widziałem w Tatrach. Nie zdziwiłbym się jakbyś miał rację.
ale grzybową mają smaczną 
Tak moim okiem...
Co do Ornaku to różnie mi się udawało. Od niskich temperatur w pokojach do nawet za wysokich (w zimie) - ale to dotyczy raczej pokojów dwuosobowych przez które przebiega ciąg kominowy.
Wystrój schroniska - w miarę.
Łazienki - szczególnie te na parterze i prysznice na dole - raz że zimno a dwa to syf, zgadza się.
Na górze ujdą.
Jakość posiłków to raczej bardzo przeciętna ocena, może nie jest fatalnie, ale chyba nigdy mi się nie zdarzyło żebym jadł tam coś bardzo smacznego.
Lokalizacja - całkiem sympatyczna.
Obsługa - różnie, choć też parę razy zaskoczyli mnie na plus.
ale grzybową mają smaczną 
A parę osób mialo grzybicę po pobycie tam.
Pisząc jak najbardziej poważnie kojarzę , że ktoś pisał o takich "cudach".
A wystrój ... Nic im by się nie stało jakby trochę "odmłodzili" i "unowocześnili" pokoje.
Najważniejsze, żeby wszy nie zaatakowały, czy tam inne robaki typu pluskwy. Są jeszcze? Kto wie coś na ten temat? Nie chciał bym się za mocno znieczulać by przespać całą noc

Może kołysanka Ci pomoże ?
Był raz temat o tych pluskwach w Ornaku chyba ze 2 czy 3 lata temu, ale ja nocując tam kilkanaście pewnie razy nigdy ich nie spotkałem. Oby tak pozostało

Ostatnio nocowałem tam pod koniec lutego 2011.
Mogły wtedy spać. Należy być czujnym. Może nocleg w jaskiniach ?
Dokładnie Pedro, mogły wtedy spać. Najlepiej sprawdzać czy po nocy nie ma plamek krwi na pościeli

Jedno jest pewne stosujecie skuteczną anty reklamę. Moja noga w celach noclegowych tam nie postanie

Chociaż w DT w WC i pod prysznicami lepszych warunków nie było

Panie Łukaszu

W DT jest w ofercie kulturalny pokój z własną łazienką ...