Doctore - ja nie lubię ekskluzywnych hoteli, to chłopy tu narzekają jak rozpieszczone panienki

Chociaż fakt, faktem - brać prysznic ze stadem muszek, ich larwami i jajami - bezcenne

To coś przeoczyłem.

W ofercie "Romantyczny pobyt" było:
"dwa noclegi ze śniadaniem, na życzenie serwowanym do pokoju kolacja przy świecach".
Widocznie proponują dodatkowo jakieś mocne wrażenia. 
Tego nie wie nikt, ale ze 14 osób można się spodziewać.
A z kołysanką to zależy kto śpiewa 
Na Ornak trza uważać bo 4 lawinową podają, gdzie w Tatrach całych za TOPR - jedynka rosnąca i TPN - dwójka.
Dekarz pewnie nie zainstalował zapórek śnieżnych na dachu schroniska-dlatego 4.

PS. Był ktoś może ostatnimi czasy w tamtym rejonie?
może trochę dosypać przez weekend i stopień lawinowy podniesie 
PS. Był ktoś może ostatnimi czasy w tamtym rejonie?
Panie Romanie, większość forumowiczów zostawi w Tatrkach może jaki ślad. Cała ta grupa polarników zmyka już w poniedziałek do domu i we wtorek będzie na roboczo.
Rysy i ty muszą poczekać na inną okazję. Jednak nie opomnij chociaż jaką minirelacyjkę wkleić.
Szukam komunikatów pogodowych na bieżąco ale fajnie jakby ktoś ze swojej praktyki się wypowiedział 
http://www.szczyrkowski.pl/g/20,warunki - na samym dole masz tabelkę z temperaturą
[attachment=44005] z poziomu drogi wyglądało to dzisiaj tak
) Właśnie pierwszy raz myślę w zimę wejść na Skrzyczne i może gdzieś dalej zależnie od sił i czasu i tak nie do końca wiedziałam czy sobie poradzę, ale skoro mówisz że ubite przez skutery to myślę że będzie ok, zobaczymy jak będzie z tą temperaturą w tym tygodniu jeszcze.PS. Był ktoś może ostatnimi czasy w tamtym rejonie?
Panie Romanie, większość forumowiczów zostawi w Tatrkach może jaki ślad. Cała ta grupa polarników zmyka już w poniedziałek do domu i we wtorek będzie na roboczo.
Rysy i ty muszą poczekać na inną okazję. Jednak nie opomnij chociaż jaką minirelacyjkę wkleić.
Stasiu, Rysy udzieliły mi audiencji. Nie we wtorek, ale we środę 8 lutego. Lekko nie było.
Czy ktoś może wie jakie panują warunki na Gęsiej Szyi? Chodzi mi o to czy z Rusinowej Polany na Gęsią Szyję jest mocno oblodzone i czy konieczne są raki.

Czy ktoś może wie jakie panują warunki na Gęsiej Szyi? Chodzi mi o to czy z Rusinowej Polany na Gęsią Szyję jest mocno oblodzone i czy konieczne są raki.

Po bokach trasy przy tej ciepłocie-może być już breja, natomiast zdobywając ścieżką "direct" Gęsią Szyję-możesz poczuć się jak na szklanej górze.(Ścieżka mocno udeptana przez zimowych turystów ma konsystencję twardszą).
Weź ze sobą przynajmniej kijki trekingowe jako stabilizatory-co by spodni nie umoczyć.