Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Warunki turystyczne i pogoda w górach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
[
[/quote]
Nie napisałem, że na Kościelca nie wszedłem, a "wyższymi" mi nie zaimponuje

Ty Dalej widzę swoje Smile nie chodzi o to by komuś zaimponować Smile / pierw naucz się rozróżniać sztukę chodzenia po górach,Albo Widocznie sam nie wiesz po co je zdobywasz, i jaki masz w tym sens

Annapura napisał(a):
Albo Widocznie sam nie wiesz po co je zdobywasz, i jaki masz w tym sens

A jaki Ty sens widzisz w zdobywaniu szczytów ?

Annapura napisał(a):
Ty Dalej widzę swoje Smile nie chodzi o to by komuś zaimponować Smile / pierw naucz się rozróżniać sztukę chodzenia po górach,Albo Widocznie sam nie wiesz po co je zdobywasz, i jaki masz w tym sens

Co ma piernik... rozmawialiśmy o pogodzie a Ty wyjeżdżasz ze sztuką chodzenia po górach. Na jakiej podstawie mnie oceniasz? Czy ja oceniam Ciebie?
Napisz coś o sobie. Jest specjalny temat ku temu
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthre...3&page=225

jacko napisał(a):

Annapura napisał(a):

Co ma piernik... rozmawialiśmy o pogodzie a Ty wyjeżdżasz ze sztuką chodzenia po górach. Na jakiej podstawie mnie oceniasz? Czy ja oceniam Ciebie?
Napisz coś o sobie. Jest specjalny temat ku temu
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthre...3&page=225

Widzisz Tak to już jest że z 1 tematu przechodzi się Szybko w 2 temat. Nie Oceniam ciebie , tylko wyrażam swoją opinie na temat twojego marudzenia z pogodą , hmm o sobie ? hmmm może sam się przekonasz niebawem.

Łukasz napisał(a):

Annapura napisał(a):
Albo Widocznie sam nie wiesz po co je zdobywasz, i jaki masz w tym sens

A jaki Ty sens widzisz w zdobywaniu szczytów ?

Zadajesz Przyjacielu pytania retoryczne, góry to Moje całe życie , hmm ja nie wracam Do domu tak jak większość po pracy i zaliczam wypad na weekend w góry , albo raz na jakiś czas Większa Wyprawa . Raczej Spędzam w górach Swoją większą część życia , a napewno Roku,największą . A ty?

Gościu idź sobie może na Allegro policytuj, co?

Annapura napisał(a):
tylko wyrażam swoją opinie na temat twojego marudzenia z pogodą ,

Przezorność to nie marudzenie

Annapura napisał(a):
hmm o sobie ? hmmm może sam się przekonasz niebawem.

Tajemnica? uhm Drżę z niecierpliwości...

jacko napisał(a):

Annapura napisał(a):

Annapura napisał(a):

Oj Mylisz pojęcią ,Chyba tak naprawdę z górami masz mało wspólnego

Annapura napisał(a):

jacko napisał(a):

Annapura napisał(a):

Annapura napisał(a):

Annapura napisał(a):
Nie Oceniam ciebie

To w końcu jak z tym ocenianiem?
Tak w ogóle to o co Ci chodzi? Bo naprawdę nie wiem. Uczepiłeś się z tymi filozoficznymi frazesami. A kim Ty jesteś, co masz wspólnego z górami? Napisz coś o sobie, albo odczep się!

jacko napisał(a):

Annapura napisał(a):

jacko napisał(a):

Annapura napisał(a):

Annapura napisał(a):

Annapura napisał(a):
Nie Oceniam ciebie

To w końcu jak z tym ocenianiem?
Tak w ogóle to o co Ci chodzi? Bo naprawdę nie wiem. Uczepiłeś się z tymi filozoficznymi frazesami. A kim Ty jesteś, co masz wspólnego z górami? Napisz coś o sobie, albo odczep się!

Ale ja się ciebie nie czepiam.Człowieku po co się denerwujesz Zaczęlo się od Pogody a ty dalej brniesz w temat . Śmieszy to jak czytam co niektórych , a raczej jest to żenujące . hmm a ty kim jesteś? Zapewne nazwiesz się człowiekiem gór albo pasjonatą górskim Nieprawdaż?ja Jestem Zwykłym człowieczkiem Co Tylko obcuje z nimi i jest mi dane Akurat zaliczać od kilkunastu lat Najwyższe, Wymagającę,Najpiękniejsze Pasma górskie. Wollaaa usatysfakcjonowany odpowiedzią ?> mam nadzieje że tak . A więc Teraz ty mi powiedz kim ty jestes?

Annapura napisał(a):
(...)ja Jestem Zwykłym człowieczkiem Co Tylko obcuje z nimi i jest mi dane Akurat zaliczać od kilkunastu lat Najwyższe, Wymagającę,Najpiękniejsze Pasma górskie(...)

wspaniałe to i urzekające...-wobec czego zapraszam Cię tutaj
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=13
chętnie wszyscy poczytamy o Twoich górskich wojażach...
I przestań się już przepychać z Jacko o to kto kim jest-bo robi się to zwyczajnie nudne.

pozdrawiam

Annapura napisał(a):
A więc Teraz ty mi powiedz kim ty jestes?

Annapura napisał(a):
ja nie wracam Do domu tak jak większość po pracy i zaliczam wypad na weekend w góry , albo raz na jakiś czas Większa Wyprawa .

A ja właśnie taki jestem i jest mi z tym dobrze ok
A Ty? Wielki Zdobywco Wymagających Najpiękniejszych Pasm Górskich daj chociaż linka do opisu swoich wypraw, podaj tytuł książki, artykułu w czasopiśmie. O kimś z takimi dokonaniami powinno być głośno, mimo skromności, którą się tak szczyci...

A tak w ogóle to kończę tę dyskusję bo faktycznie robi się nudno.

jacko napisał(a):
[quote=Annapura]
A więc Teraz ty mi powiedz kim ty jestes?

A ja właśnie taki jestem i jest mi z tym dobrze ok
A Ty? Wielki Zdobywco Wymagających Najpiękniejszych Pasm Górskich daj chociaż linka do opisu swoich wypraw, podaj tytuł książki, artykułu w czasopiśmie. O kimś z takimi dokonaniami powinno być głośno, mimo skromności, którą się tak szczyci...

A tak w ogóle to kończę tę dyskusję bo faktycznie robi się nudno.

Oj To nie chodzi by się czymkolwiek Chwalić ja nie potrzebuję tu przebywać by się chwalić swoimi osiągnięciami ;] Przedstawiać niczego nie muszę . Kto mnie pozna sam zobaczy wszystko . robię Wszystko dla siebie nie dla kogoś . Nie potrzebuję Wracać do swojego życiorysu . Chciałem poprostu zobaczyć jak funkcjonuje takie forum z ludzmi zwykłymi którzy dzielą Pracę i swoją pasję i rodzinę . Wiesz za dużo czasu się nie ma ogólnie jak się prawie każdy w dzień roku spędza na walizkach , albo po za domem , w klimatach Trudnych , częściej nawet skrajnie trudnych . Więc nie mniej urazy , nie przyszedłem tu by ciebie czy kogokolwiek tępić, i Nawet ci powiem że te Wasze Forum jest niezmiernie ciekawe, Czytam Relacje z zaciekawieniem. Dawno nie byłem w tych rejonach w których wy najczęściej przebywacie ,,Tatry,, To było 12 lat temu jako Ostatni Trening. Niestety jak się chodzi już po tych wyższych partiach to się lekko zapomina o tych od których się zaczynało . Pozdrawiam

Annapura napisał(a):
Raczej Spędzam w górach Swoją większą część życia , a napewno Roku,największą . A ty?

Ja jeszcze w górach nie byłem.

Łukasz napisał(a):

Annapura napisał(a):
Raczej Spędzam w górach Swoją większą część życia , a napewno Roku,największą . A ty?

Ja jeszcze w górach nie byłem.

Bo na nich stałeś;p

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Przekierowanie