[quote=Annapura]
A więc Teraz ty mi powiedz kim ty jestes?
A ja właśnie taki jestem i jest mi z tym dobrze
A Ty? Wielki Zdobywco Wymagających Najpiękniejszych Pasm Górskich daj chociaż linka do opisu swoich wypraw, podaj tytuł książki, artykułu w czasopiśmie. O kimś z takimi dokonaniami powinno być głośno, mimo skromności, którą się tak szczyci...
A tak w ogóle to kończę tę dyskusję bo faktycznie robi się nudno.
Oj To nie chodzi by się czymkolwiek Chwalić ja nie potrzebuję tu przebywać by się chwalić swoimi osiągnięciami ;] Przedstawiać niczego nie muszę . Kto mnie pozna sam zobaczy wszystko . robię Wszystko dla siebie nie dla kogoś . Nie potrzebuję Wracać do swojego życiorysu . Chciałem poprostu zobaczyć jak funkcjonuje takie forum z ludzmi zwykłymi którzy dzielą Pracę i swoją pasję i rodzinę . Wiesz za dużo czasu się nie ma ogólnie jak się prawie każdy w dzień roku spędza na walizkach , albo po za domem , w klimatach Trudnych , częściej nawet skrajnie trudnych . Więc nie mniej urazy , nie przyszedłem tu by ciebie czy kogokolwiek tępić, i Nawet ci powiem że te Wasze Forum jest niezmiernie ciekawe, Czytam Relacje z zaciekawieniem. Dawno nie byłem w tych rejonach w których wy najczęściej przebywacie ,,Tatry,, To było 12 lat temu jako Ostatni Trening. Niestety jak się chodzi już po tych wyższych partiach to się lekko zapomina o tych od których się zaczynało . Pozdrawiam