Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://www.operamini.com/download/sms/ Z tej stronie możesz przesłać na swój telefon komórkowy aplikację JAVA z darmową przeglądarką internetową Opera, jest prosta w obsłudze i bez problemów wchodzisz na wszystkie strony internetowe jakie chcesz a przede wszystkim masz mobilny dostęp do forum na którym możesz zdawać krótkie relacje codzienne, trzymamy kciuki, niezłe dystanse zaplanowaliście!!! Ja zrobiłem maksymalnie 145 km jednego dnia.
Dzięki Fazik. Spróbuję z tą komórką Smile Takie dystanse to ja często robię, ale nigdy dzień po dniu. Do tej pory najdłuższy dystans to 200 km. ale następnego dnia luzik, a tu trzeba będzie dalej pedałować. Trocheobawiam sie o kondycje Włodka,boon właśnie dopiero co z grypy wychodzi Sad
Sylwek, no i jak poszło??
Jak poszło - hmm?
Gośka dostała puchar gdyż jako jedyna kobieta ukończyła dystans mega /wyszło nam tego 86,1 km po górkach, max wysokość 733m npm, suma przewyższeń-czyli całkowity wznios 1116m/, a ja - ja jako uczestnik imprezy opanowałem się przed wyrwaniem do przodu i byłem Jej /G/ pilotem i przewodnikiem.
Pozdrawiam
Gratulacje dla obojga, to w takim razie współny sukcesi wspólna nagroda. Pozdrawiam serdecznie Smile
Mocno ściskałem kciuki ,aż mi drętwiały.Mam nadzieję,że to puchar nie przechodni i jak w przyszłosci zawitam do Karkonoszy to mogęgo obejrzećSmile
Przechodnia będzie jedynie zawartość naczynia*, a w Karkonosze oczywiście zapraszam Smile

*czyt. pucharu

Sylwester napisał(a):
Jak poszło - hmm?
Gośka dostała puchar gdyż jako jedyna kobieta ukończyła dystans mega (...) byłem Jej pilotem i przewodnikiem.

No to WASZ wspólny sukces, tak jak w rajdach, dobry kierowca jest bezradny bez dobrego pilota, Gratulacje!!

i my z SK skladamy wielkie gratulacje dla Was Obojga Smile piekny sukces, tym bardziej, ze wspolny! Smile

Pozdrawienia dla mega-Gosi Smile
I ode mnie-gratulacje dla Was(zdaje się-że na Forum-mamy silną ekipę kolarską).
Brawo, brawo Smile
W imieniu Małgosi dziękuję za gratulacje i pozdrawiam wszystkich serdecznie ...

Dzięki  bardzo, pozdrawiam, a poniżej kilka zdjęć, zapraszam:
Gratuluję udanej zabawy Sylwek i pucharu dla Gosi Smile

ps. kazdy miał swój pucharek, ta pani z obsługi na zdjęciach też miała Big Grin

pozdrawiam serdecznie
p.
W związku z moim wyjazdem do Gdańska; miałąm zamiar założyc temat i zdawać relacje przez komórkę. Jednak dzis zrobiłam próbę.i strasznie długo trwa zanim wreszcie wejde w odpowiedni dział i temat. Nie bedę miałam na to czasu, więc chyba pozostaje mi zdać relację po powrocie. Godzina "0" już jutro po południu......sie będzie działo Smile
"połamania nóg" szczęściaro
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie