Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Widać zadbany, ale geometria i malowanie mówi, że kilka lat ma. Czeski designe Wink
Mój rowerek, patrząc po wyglądzie jest chyba starszy. Jeśli rama nie jest krzywa, to wystarczy powynieniać kulki i ewentualnie łańcuch i zębatki i rower jak nowy Smile
Może, jak nie zapomnę, to wrzucę jakieś fotingi swojego pędzidełka. Dzisiaj też zrobiłem na nim 60 km. z dzieckiem w foteliku na bagażniku. Fajna traska, podobnie jak u Fazika, trochę ulicy ale i sporo lasu Smile Plecy, a raczej bardzo dolna ich część troszkę daje o sobie znać, ale było warto Smile
Przeprosiłem się ostatnio z rowerem górskim więc trasa mniej utwardzona niż zwykle.
Nic specjalnego - wykorzystanie nowej infrastruktury leśnikow
[attachment=75586]
Zwierzyna też jakaś się trafiła
[attachment=75587]
Traska tutaj:
https://www.strava.com/activities/726584345
Ładny pluszak na drogę Ci wypełzł. W mojej okolicy żona dzisiaj na spacerku znalazła zaskrońca. Można też, ale bardzo rzadko, spotkać padalca. Z pełzających stworzonek u mnie nic więcej nie ma. Pojawiły się jednak w okolicy, w sporej ilości modliszki.
600m na 18 km ok

Pablo napisał(a):
600m na 18 km ok

U nas nic nadzwyczajnego takie różnice wysokości i bardzo szybko da się zrobić a ta traska dzisiejsza to w lesie po drogach pożarowych takich, że tomtur by nie zarysował swoich chromowanych błotników nawet innocent

O Ty jeszcze się spotkamy Boxing ameliniowe jak jużBig Grin
Są traski w okolicy pod amelininowe błotniki.
Dzisiaj z rana:
[attachment=75588]
[attachment=75589]
[attachment=75590]
Traska:
https://www.strava.com/activities/727510710
Robi się coraz szybciej ciemno ,niema czasu na korbe krucabombaBig Grin
Ale udało się dzisiaj 30 km wyrobić,błotniki dzisiej nie były potrzebneBig Grin[attachment=75601][attachment=75602]
Tomaszu, mam nadzieję, że dbasz o swoje bezpieczeństwo i masz na sobie odpowiednią kamizelkę i światła na rowerze. uhm
Światełko se kupi, tylne przede wszystkimok
Dwa tylne czerowone,białe z przodu kask na gowie Big Grin zicherka w galotach innocent
Nie wiem co znaczy zicherka, ale zazwyczaj faceci w galotach mają coś innego...
Agrafka.
Zicherka to agrafka? Na to bez netu bym nie wpadl
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie