Widać zadbany, ale geometria i malowanie mówi, że kilka lat ma. Czeski designe

Mój rowerek, patrząc po wyglądzie jest chyba starszy. Jeśli rama nie jest krzywa, to wystarczy powynieniać kulki i ewentualnie łańcuch i zębatki i rower jak nowy
Może, jak nie zapomnę, to wrzucę jakieś fotingi swojego pędzidełka. Dzisiaj też zrobiłem na nim 60 km. z dzieckiem w foteliku na bagażniku. Fajna traska, podobnie jak u Fazika, trochę ulicy ale i sporo lasu

Plecy, a raczej bardzo dolna ich część troszkę daje o sobie znać, ale było warto

Ładny pluszak na drogę Ci wypełzł. W mojej okolicy żona dzisiaj na spacerku znalazła zaskrońca. Można też, ale bardzo rzadko, spotkać padalca. Z pełzających stworzonek u mnie nic więcej nie ma. Pojawiły się jednak w okolicy, w sporej ilości modliszki.
600m na 18 km

U nas nic nadzwyczajnego takie różnice wysokości i bardzo szybko da się zrobić a ta traska dzisiejsza to w lesie po drogach pożarowych takich, że tomtur by nie zarysował swoich chromowanych błotników nawet 
O Ty jeszcze się spotkamy

ameliniowe jak już

Robi się coraz szybciej ciemno ,niema czasu na korbe krucabomba

Ale udało się dzisiaj 30 km wyrobić,błotniki dzisiej nie były potrzebne

[
attachment=75601][
attachment=75602]
Tomaszu, mam nadzieję, że dbasz o swoje bezpieczeństwo i masz na sobie odpowiednią kamizelkę i światła na rowerze.

Światełko se kupi, tylne przede wszystkim

Dwa tylne czerowone,białe z przodu kask na gowie

zicherka w galotach

Nie wiem co znaczy zicherka, ale zazwyczaj faceci w galotach mają coś innego...
Zicherka to agrafka? Na to bez netu bym nie wpadl