Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Fazi ty sobie kupBig Grin
Panowie ja jestem starszy pan ,nie jestem przekonany do górala,po górach raczej będę chodzić,myślę że dla mnie trek z grubszymi oponami typu ballon i przerzutką aby na salmopol po asfalcie wjechaćuhm
No co, ten by cię wywiózł nawet na Kasprowy Smile
Poszukaj w tym sklepie co ten rower.
Może coś z tych:
https://www.centrumrowerowe.pl/rowery/tr...4966,e,31/
Zawsze można do górskiego założyć "lżejsze" opony i wystarczy to by nie mieć jakiś strasznych oporów na szosie a i w delikatne górki się wjedzie.
Optymalne to mieć większą ilość rumaków na różne okazje innocent
Panowie poczekam ,na przełom września i paźdzernika mam gościa co sprowadza rowery z zachodu używki i nowe ,gościu z renomą ,składa korby ludzie sobie chwalą i polecają ,jak nie to mi złoży korbę innocentBig Grin
Jest rower, jest chwila to nie wolno w domu siedzieć bo znajomi powiedzą "poco tyle kasy na rower żeś dał skoro nie jeździsz" Wink
Pogoda lekko pod psem, ale skoro nie pada i jest około 14 stopni to dla mnie wybitnie wyśmienite warunki do jazdy więc wsiadam i zmykam.

Nie mam celu, myślałem żeby nad zalew Chechło-Nakło za Tarnowskimi Górami ale w końcu zdałem się na przypadek.
Z przypadku wyszło mi zasuwanie po leśnych duktach z błotem na nogach Smile i 62 kilometry do koszyka Smile
Kościół drewniany w Borowej Wsi[attachment=75395]
Miejsce martyrologii z czasów w.w.II[attachment=75396][attachment=75397][attachment=75398]
Bunkier w lesie, się nie spodziewałem takiego "odkrycia"[attachment=75399][attachment=75400][attachment=75401]
Te fotki bez komentarza...[attachment=75402][attachment=75403][attachment=75404][attachment=75405]
Trochę o partyzantach[attachment=75406][attachment=75407]
Lekkie błotko na łydeczkach i na rowerku no i Ja Smile
[attachment=75409][attachment=75408][attachment=75410]
Niedzielę zaliczam do udanych Smile
No Fazik, 60 km to już jest kawałek drogi - zwłaszcza dla ramion i tyłka. Nie narzekają?:-)
Gratuluję i proszę nie przestawaćok

... to na najbliższej Filipce Cię podniosę - jak obiecałemSmile
Trochę tyłek a raczej okolice prostaty Wink Big Grin ale nieznacznie, rower cały po chwilami ciężkiej jeździe po lesie, Ja też Smile ramiona ok. Stary człowiek i może Wink czyli nie jest ze mną jeszcze najgorzej, szkoda tylko że sezon na koła się kończy powoli...
A z tym podnoszeniem to może 2017...
Fazi jeszcze nie chowaj roweru widziałeś u nas śnieg w zimię oprócz górBig Grin
Panie doktorze a koledzy mówią ze jeszcze mogą,też się pan chwalBig Grin
Spokojnie, nie chowam Smile
Korba zamówiona ,składana ,27 biegów ,rama 23 cale,widelec blokowany,reszta dla mnie tajemna wiedza nie znam się obaczy się w użytkowaniuuhm
W obecnym rowerze po przejechaniu 1000 km rozkręcił się suportuhm[/b]
Jest jutro sprawdzian z testemBig Grin[/i][attachment=75575][attachment=75576]
Korba dobra (w sensie korba nie rower Wink ) powinna dać Tobie radę ok
O widzisz, a co to za model?
W moim poprzednim rowerze kupionym za ok. 1300 zł po niemal 9 tys. km nie działo się nic poza pękaniem dętek. W nowym pewnie nie będziesz miał problemówSmile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie