Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Paweł, nie zazdroszczę Ci tego deszczu. U nas ponownie piekarnik. Ja dzisiaj tylko cień wyglądałem. Tylko, że ja pracowniczo, Ty jednak na rowerku. Smile
E tam cienki stary Big Grin
Co do pogody ,teraz jakieś 18 ,ale było nawet 29 ok
Ale Ty masz tam zielenie! Lasy, dróżki, jeszcze trawa taka wysoka, ładna, nie tknięta!Rolleyes
No szukam czasem taki miejsc właśnie, gdzie nikt prócz rolnika skosić trawę nie przyjeżdża.
Bylem zobaczyć te Mistrzostwa Polski, to ludzie ze stali, 260km w siodle ścigać się dość ciężkich warunkach, szczególnie po ulewie na końcowych rundach, ja zanim dojechałem byłem do ostatniej nitki przemoczony ale warto było, fajna atmosfera tylko kibiców dość mało bo ta ulewa...
Majka pojechał na luzie, chyba tylko dla kibiców i podniesienia prestiżu imprezy.

[attachment=78094]
Tu peleton wjeżdża na finałową rundę, Majka w czarnej bluzie, drugi.

[attachment=78095]
Ta trójka rozegrała bój o pierwsze miejsce, wygrał trzeci tutaj Adrian Kurek, od dzisiaj przez rok będzie jeździł w biało-czerwonej koszulce mistrza Polski ok

[attachment=78096][attachment=78097]

[attachment=78099]
Tu widać wzruszenie mistrza Smile
Młody chłopak, ponoć wielki talent i nadzieja na przyszłe starty światowe Smile
U wszystkich pada, u mnie też Toungue
[attachment=78164][attachment=78165][attachment=78166]
No tak upaćkać nowiućki roweryk...
No 500km juz ma, taki nowy juz nie jest Toungue
A kiedy Ty startujesz w mistrzostwach?Smile 500 km to chwila i machnąłeśSmile
Zastanawiałem sie nad jedną imprezą za tydzień, ale jeszcze nie, moze we wrześniu, teraz czeka mnie tydzień po piaskach w pięknych Borach Tucholskich, górki mniejsze ale grząsko.
Przeprosiłem się z rowerem szosowym ostatnio...

Trafiłem na ciekawą stronkę.
Jeśli ktoś zapisuję swoją aktywność na stravie albo w kilku innych aplikacjach (tam jest wyszczególnione w czym) to automat robi wizualizację z fotkami i przebiegiem trasy...
Fajna sprawa żeby komuś pokazać w jakim terenie się działa - ja mam akurat bez fotek ale można dodać ile się chce...

https://www.relive.cc/view/1070756835
Podobną opcję ma strona zegarków POLAR - Polar Flow. Po zgraniu treningu biegowego, czy rowerowego można obejrzeć film z wartościami szczytowymi tempa/tętna/ wysokości itp oraz ze zdjęciami z google map.

Pablo napisał(a):

Niby nisko a się uzbierało podjazdów ok

Mocno kłamie w lesie, ponoć łapie sygnał czasem na wysokości koron drzew. Musiałbym w jakiś konkretniejszy sprzęt zainwestować.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie