Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A pytam, bo las bardzo ładny.
TO NIE JEST RELACJA TYLKO WZMIANKA Sad
Nie opierdzielaj sie Toungue
Ma być pełny żetelny opis wycieczki, z podziałem na dni, odwiedzone miejsca i zarys trasy, tak jak to robi Stasiu.
A nie... Byłem, zdjęcia...
Kolejna wycieczka tym razem rejony górskie ale my po płaskim, 7trasa Piwniczna Nowy Sącz, i przełomem Dunajca. Trasy rowerowe dynamicznie się tworzą i to cieszy i naprawdę widać że spełniają swoją rolę wielu rowerzystów na nich jeździ
Tomtur mam pytanie do tych sakw crosso
masz zwykły bagażnik z jakimiś adapterami
czy pasowały?
Czy dedykowany crosso?
Bagażnik do sakw musi mieć taki zaczep na chaczy od dołu sakwy [attachment=85913]
Widać to na tym pierwszym rowerze żlółtymBig Grin
Taki półkolisty drut o który zaczepiasz z dołu sakwy haczyk
Ok dzięki.
O trochę zaniedbalem ten wątek a trochę się działo rowerowoBig Grin
Jedna z ostatnich tras prowadziła z Kwidzyna do Gdyni, Wiślaną trasą rowerową. Trasa ta nie jest tak dobrze oznakowania, ani przygotowana jak w okolicach Krakowa, ale za to dużo mniej uczęszczana. Najbardziej mnie cieszy jak biwaku jemy w dziczy, tym razem mieliśmy główke Wiślaną dla siebie Big Grin, drugi nocleg na wyspie sobieszewskiej, i Gdynia. Z Gdyni pociągiem do Malborka potem do Dzieżgonia i powrót do Kwidzyna. Wszystkiego nam wyszło 250 kmBig Grin
Powiem Tomasz, że kawał dobrej roboty taka wycieczka.
Będziecie inspirować innychok
Tak, może inspirować, ale na innym portalu. Ten portal jest wytworzony dla innych inspiracji. shut up
Zawsze na ciebie Stachu można liczyć jutro znowu rower tym razem do Wisły jak pogoda pozwoli okBig Grin
To i ja idę na koło...

jutuber napisał(a):
przestańcie, pogoda nawet na wyjście nie jest z domu w tej polsce.

rozumiem że jest inna polska.giggle

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie