Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wojtek, sporo czasu, na pewno będziemy się umawiać na spotkanie ok
Już myślałem, że teraz na jesień, ale to są dyszki, w Gdyni Bieg Niepodległości, w Gdańsku bieg na Westerplatte
Ty lepiej pomyśl o tej sztafecieToungue
Dzisiaj też udało się po korbować,ale szybciej skończyłem bo zimno Big Grin Dupsko marznie trzeba coś wymyślićuhm
Mają kręci korby jakiś patentBig Grin
Ja już w taką pogodę mam na sobie pełny zimowy zestaw. Problem zawsze jest w tym, że pod górkę jest ciepło i cyklista się poci i z kopczyka się pot zamienia w medium chłodzące. giggle

tomtur napisał(a):
Dzisiaj też udało się po korbować,ale szybciej skończyłem bo zimno Big Grin Dupsko marznie trzeba coś wymyślićuhm
Mają kręci korby jakiś patentBig Grin

Przy porannym mrozie w drodze do pracy to mi co innego marznieToungue

Udało się wykorzystać ladną pogodę trasa do ujścia Olzy do odry ,jakieś 80 kmBig Grin
Sasiedzi zapraszają [attachment=75652]
Na galotach po lewej Odra po prawej Olza [attachment=75653]
Nie zawsze było tak przyjemnie OLZA [attachment=75654]
Jubileuszowy most Cesarza Frańciszka Józefa [attachment=75655]
Sąsiedzi godnie pożegnaliBig Grin[attachment=75656]
Dolina Odry [attachment=75657]
Tomtur a wiesz że u somsiadów 0 tolerancji z zawartością wiesz czego w czym? Nawet na korbie.Big Grin
Ja miałem kofole to sąsiadaBig Grin
My rodzinnie dziś zakręceni, 53 km z Jadzią, jej pierwsza wyprawa na nowym roweru, zamek Chudów, dobrze trafiłem bo akurat zgłodnieliśmy więc obiad w cieniu zamku w Oberży "Czarny Koń" był przepyszny, na powrocie większość obiadu spalona Smile
[attachment=75658][attachment=75659][attachment=75660][attachment=75661][attachment=75662]
plecaczek nie grzeje zabardzoBig Grin przydałby się bagażnikgiggle
Jadza fajną masz furęok
Ale się rozkręciliscie. WoW.

To jakich ciuchów używacie na taką aurę ?
Trza się ubrać ,u mnie plery musza być okryte ,mam ciuchy rowerowe ale muszę zainwestować w jakąś membranęokuhm pod decatlonem się zabardzo pocę kurtka nie oddycha o od środka się para skrapla tragedia następnym razam sprawdzimy gore moją górskąBig Grin

tomtur napisał(a):
plecaczek nie grzeje zabardzo Big Grin przydałby się bagażnik giggle
Jadzia fajną masz furę ok

Jadzię cieszy że Ci się jej fura podoba Smile sama wybierała Smile
Plecaczek nówka, siateczka odstaje od plecków więc nie grzeje, bagażnik mam zakłada się w pół minuty, używam jak potrzebuję, plecak z camelbagiem spełnia swoją rolę doskonale jak trzeba więcej zabrać Smile

Jakie ciuchy? Spodnie do biegania, koszulka termoaktywna, na biegowe wkładam gacie z pampersem, i kamizelka, jak mocno wieje softschell rowerowy ze specjalną przewiewną wkładką na plecach i dodatkowymi wewnętrznymi mankietami w rękawach żeby do środka nie wiało, wszystko Decathlon, a jak pada to kurtka górska Smile
Jest też kask ale nie mogę się przemóc Sad

u mnie ostatnio dominuje Sloneczko Smile, lecz temperatura w granicach 5-8 stopni I takie co nieco czyli jesiennie w drodze do pracy :

[attachment=76092][attachment=76093][attachment=76094][attachment=76095]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie