Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Paweł a czemu po tym niebieskim nie jeździsz? Wink
Paweł, co ta trzecia fotografia naznacza? Że przejechałeś przez ten potok i wykompałeś się w nim.
Co do sezonu otwarcia u mnie, to jeszcze nie. Sad
Ta u mnie emeryty maja juz po 400 km ,dla mnie jeszcze za zimno no ale pomalu śnieg sie kończyBig Grinto rower trzeba bedzie odkurzyćBig Grin

Stasiu napisał(a):
Paweł, co ta trzecia fotografia naznacza? Że przejechałeś przez ten potok i wykompałeś się w nim.
...

NIeee.. miałem zamiar Big Grin ale przeszedłem po kamieniach kawałek wyżej Wink

Tomek, u mnie jak w garncu, w nocy śnieg przykrył okna a dzisiaj rano deszcz go zmył.

Ja również uwielbiam jeździć na rowerze! Śmigam na nim, od kiedy tylko skończyłam pięć lat. Początkowo praktykowałam spokojną, miejską jazdę, ale od kiedy chłopak sprezentował mi rower, wreszcie mogę szaleć nawet po najbardziej górzystych powierzchniach.
Jak dobrze zabrać żonę na rower. ok
Temat rowerowy to i trzeba uzupełniać trasa wiślana z Pszczyny do Krakowa przeysrta polecam bardzo dobrze wytyczona asfalt i szuter polecam[attachment=85418][attachment=85419][attachment=85420][attachment=85421][attachment=85422]
Wokół zbiornika pławnowickiego, można trasy modyfikować tak, eby dojechać na zbiornik, polecam czysta woda, dużo miejscowe z namiotem na dzioko brak pola namiotowego [attachment=85423][attachment=85424][attachment=85425][attachment=85426][attachment=85427][attachment=85428]
Wokół zbiornika Turawa, baza turystyczna bardzo dobrze rozwinięta , czysta woda, żadnych problemów z rozbicie namiotu, my nocowalismy nad jeziorem srebnym, bardzo fajna miejscowka ale o tym wie wielu biwakowiczów ????????????
A to zdjęcie w lesie, na którym Bożenka rower prowadzi to gdzie robione?
To w czasie dojazdu do jeziora trochę pobładzilismy ????no piochy lepiej prowadzić jak na r.. paść, Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie