Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam rogi i taki regulowany http://www.decathlon.pl/Kupowac/8272094 mostek. Chodzi mi o pozycję właśnie bardziej do jazdy miejskiej, narfziej wyprostowanej, w teren opuszczam i rower jest... normalny. Nie wiem czy będzie mi wygodnie z taką żyrafą ale kiedy szukałem roweru myślałem o takim klasycznym Holendrze miejskim. Tu miałbym 2 w 1.
Wiesz, ze jak cos jest do wszystkiego to jest do d***, ani do jednego ani do drugiego...
Dziecko dzisiaj wypróbowało prezent urodzinowy i była bardzo zadowolona Smile
[attachment=80822][attachment=80823][attachment=80824]
[attachment=80825][attachment=80826]
Fajnie że chce z tobą jeździć ,ja wczoraj się wybralem ale za cienko się ubralemkwasny[attachment=80827]
Gdyby nie praca to już bym wsiadł przynajmniej co drugi dzień, taki niedosyt po zimie.. i kg trzeba zrzucić innocent
Masz kompana w trasy ok
Ja dziś też wyciągnąłem rower.
Ubrałem się w strój rowerowy, kask na łeb i ...
Przegadalem 30 minut z sąsiadem na płocieSmile

Wiało tak że nie chciało mi wyjeżdżać za bramę.

P.s. chce kupić rower dla Gosia3ka. Na dojazdy do pracy (miasto)
I weekendowe wycieczki (asfalt/szuter 50/50).
Mniej więcej coś mam upatrzone w segmencie crossow ale jakby ktoś coś znał fajnego to chętnie zerknę.

Fazik napisał(a):
Masz kompana w trasy ok

Najlepszego w świecie Wink Drugi, młodszy super kompan dziś niestety z gorączką w domku musiał zostać.
Ale jak się następnym razem wybierzemy się wszyscy to dopiero będzie rowerowa impreza Big Grin

Bogusia napisał(a):

Fazik napisał(a):
Masz kompana w trasy ok

Najlepszego w świecie Wink Drugi, młodszy super kompan dziś niestety z gorączką w domku musiał zostać.
Ale jak się następnym razem wybierzemy się wszyscy to dopiero będzie rowerowa impreza Big Grin

Czekam na relację Smile Wink i zdrówka życzymy ok

Mallaidh napisał(a):
P.s. chce kupić rower dla Gosia3ka. Na dojazdy do pracy (miasto)
I weekendowe wycieczki (asfalt/szuter 50/50).
Mniej więcej coś mam upatrzone w segmencie crossow ale jakby ktoś coś znał fajnego to chętnie zerknę.

Ja jestem bardzo zadowolona z mojego crossowego KROSS EVADO.
Miałam upatrzony całkiem inny ale jak pojeździłam i "poprzymierzałam" różne to ten właśnie pasował jak ulał Wink
I sprawuje się znakomicie.

Bogusia napisał(a):

I to najważniejsze ok no cóż, trzeba pomału i własny odkurzyć po zimie, nawet niedawno kamerkę kupiłem więc może uda się co nieco z moich pięknych lasów wokół rodzinnej wioski zaprezentować.

Bogusia napisał(a):
Ja jestem bardzo zadowolona z mojego crossowego KROSS EVADO.
Miałam upatrzony całkiem inny ale jak pojeździłam i "poprzymierzałam" różne to ten właśnie pasował jak ulał Wink

Dzięki Bogusia ok
Zobaczymy.

No i ja w końcu rozpocząłem sezon rowerowy jazdą do pracy. Teraz żłopię zasłużonego birella. ok
A zaznacz kiedy jakąś trasę na mapie cz. czy endomondo, cokolwiek, zobaczymy gdzie tam kręcisz do pracy Wink

Pablo napisał(a):
A zaznacz kiedy jakąś trasę na mapie cz. czy endomondo, cokolwiek, zobaczymy gdzie tam kręcisz do pracy Wink

Coś takiego:
https://mapy.cz/turisticka?planovani-tra...t=&rt=&rt=

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie