Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: rowerowe co nieco
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
trati, ładna jesień Smile
Ja wczoraj i w piątek odważyłem się wsiąść na rower, pogoda lipa ale kilometry wpadły, 20 i 28.
Planetarium i Kopernik w Parku Katowickim.
[attachment=76686][attachment=76687]
I to w temacie rowerów chyba koniec w tym roku.
Fazik, zapuść brodę.

Pablo napisał(a):
Fazik, zapuść brodę.

Właśnie zgoliłem te śmieci z gęby Wink za bardzo swędzi przez pierwsze dwa tygodnie, nie lubię tego a i Jadzia nie lubi kłującego jeża Smile

Fazik napisał(a):
Planetarium i Kopernik w Parku Katowickim.

Kiedyś mieszkałem w Katowicach to Park Katowicki / Chorzowski odwiedzałem kilka razy w tygodniu na rowerze. Raz mnie nawet przy ZOO spisali jak o 2 w nocy podziwiałem flamingi - ale to nie było na rowerze i w nieco innych okolicznościach.

Zainteresowałeś mnie Jacku okolicznościami, w jakich mogłeś nocą podziwiać flemingiBig Grin

szewczyczek napisał(a):
Zainteresowałeś mnie Jacku okolicznościami, w jakich mogłeś nocą podziwiać flemingiBig Grin

Z centrum wracał...

Edycja: Pedro

Powód - spam
Edycja: Pedro

Powód - spam
Ale to raczej nie jest forum sprzedawców bagażników. Myślę, że lepiej wyglądałby ten post na allegro lub olx.

A przede wszystkim witaj na naszym forum Dobrosławie
Z wczoraj. Wycieczka częściowo z familią, potem sam. Piszecie, że gorąco... u nas pokazywało ok. 30 stopni, wypiłem w drodze dwa i pół litra wody, puszkę radlera, puszkę sprite i kawę, jak wróciłem do domu i tak było mnie sporo mniej niż jak wychodziłem Rolleyes

[attachment=77804][attachment=77805][attachment=77806][attachment=77807][attachment=77808][attachment=77809][attachment=77810][attachment=77811]
Jeszcze wyglądacie dobrze. Na Sorapisie było gorzej. Ja już prawidłowo na dwukołowym mustangu jeżdżę do pracy i dlatego dla odpoczynku mi się go nie siodłać.
http://uphillrace.pl/
Może się kto wybiera? Jednego takiego znam. Big Grin

yoter napisał(a):
http://uphillrace.pl/
Może się kto wybiera? Jednego takiego znam. Big Grin

Jedziesz? Startujesz? Trochę późne info, co roku zawodnicy z Treka Gdynia zdobywają tam laury ok co świadczy że u mnie są górki na rower Wink

W tą niedzielę jednak Majkę będę na żywo obserwował na ulicach, są na koniec 4 rundy po centrum, będzie można popatrzeć http://www.mpkol.pl/?etap=25-06-gdynia

Miałem pojechać dalej, PKMką w głąb Kaszub ale pogoda... dałem sobie spokój. Deszcz to deszcz ale jeszcze ten wiatr, temperatura za to przyjemna, koło 18 stopni. Jedną ulewę przeczekałem pod wiatą autobusową, inną, ukryłem się pod drzewem w lesie, stojąc tam z nudów robiłem głupie zdjęcia, co widać na ostatnim Toungue
Dzisiaj jechały kobiety na Szosowych Mistrzostwach Polski... nie dogoniłem ich,
za cienki jestem więc wolałem uciec na łąki i lasy.
[attachment=78081][attachment=78082][attachment=78083][attachment=78084][attachment=78085][attachment=78086][attachment=78087]

Naprawił się GPS
W następną sobotę kręcę korbą z Kaszub w Bory Tucholskie ok
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Przekierowanie