Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Nooooo teraz to już z górki.... ups tzn wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej ćwiartki, niech jeszcze Ci takie ze trzy strzelą w zdrowiu, w szczęściu i w górach...

życzą Bogusia i Pablo
A ja już dziś się stuknęłam szklaneczką z Pedro. Choć to było wczoraj, ale kilka godzin temu. giggle

Więc teraz już oficjalnie, ze wszystkimi honorami. clap clap clap

Bartku w dniu Twoich urodzin chciałabym Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia. Ćwierćwiecze zobowiązuje, pamiętajWink
Realizuj wszystkie swoje marzenia. Czerp z życia garściami. I bądź po prostu szczęśliwy. Hug
Przyjmij stary i od nas obojga najserdeczniejsze życzenia [attachment=14576] życzymy Ci zdrowia, szczęścia, dostatku i wszelkiej pomyślności brachu.
Wszystkiego najlepszego ,spełnienia wszelkich marzeń życzą Bozena i Tomek
Najserdeczniejsze Życzenia Urodzinowe dla Ciebie Bartku. Smile

Niech Ci się w życiu najlepiej układa:
pomyślności,
realizacji marzeń,
zdrowia,
wspaniałych górskich widoków i przygód na niekończących się szlakach,
ludzkiej życzliwości
i wielu prawdziwych przyjaźni. Smile

Wszystkiego Najlepszego. PozdrawiamSmile . m.
Wszystkiego nananajlepszego Pedro!
Ja również się dołączam do życzeń dla naszego szacownego administratora clap . Ćwierćwiecze jak to dostojnie brzmi Piwko
[size=large]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO PEDRO[/size]
Bartek, wprawdzie wczoraj Ci śpiewaliśmy sto lat, ale jeszcze raz najlepszego!
Twoje zdrowie Pedro.
Niech Ci gwiazda nie zgaśnie nigdy.
100 lat i jedna zima.ok
Drogi Bartku! Przyjmij życzenia i ode mnieWink Z okazji Urodzin życzę Ci dużo szczęścia, radości, dalekich podróży, powodzenia w życiu osobistym, górskim, zawodowym oraz spełnienia najskrytszych marzeń!!! aga
Wczoraj wypilismy Twoje zdrooffko , teraz skladam Ci najcieplejsze zyczenia zdrowia, szczescia i pomyslnych gorskich wiatrow! Smile Howgh!
Bartek!!

Z okazji Twoich ćwiarteczkowych urodzinek życzę Tobie wszystkiego najlepSiejszego oraz abyś miał jak najwięcej czasu na realizację górskich marzeń!! Smile Smile

KaRoLiNa Smile
Chciałbym serdecznie podziękować za wszystkie życzenia od Was które tutaj otrzymałem. Jest to niezwykle miłe i sympatyczne i za to Wam dziękuje. Smile
Jeszcze ode mnie Bartku życzenia kolejnych przynajmniej trzech kwartałów przeżytych równie aktywnie Smile
to jeszcze ja Smile

Przekierowanie