Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Big GrinDziękuję wszystkim za życzenia ,jutro w chacie pod borisowem będzie oblewana ta 40 zapraszamBig Grin
Tomasz nie przeginaj, bo się nam zesypie całe Forum na głowę. Toungue Wystarczy, kiedy będziemy z Tobą ja i grupa sądecka Wink
Jakubie, nasz forumowy Wizjonerze! Smile

Może to przeczytasz, a może nie, ale powiem szczerze, że rok temu byłeś udanym narybkiem i myślałem, że na dłużej zostaniesz z nami.

Pozdrawiam Cię osiemnastkowo. Smile
wszystkiego najlepszego Panowie
Jubilatom najlepszegoSmile
Wszystkiego Najlepszego Drodzy Jubilaci. Smile
Panowie - i ode mnie przyjmijcie życzenia wszystkiego najlepszego, najgórskiego i najsłoneczniejszego Smile
Szanowni jubilaci, moi krajanie za miedzy!

Szczęścia, zdrowia, pomyślności i wielu radosnych chwil. Mnóstwa niezapomnianych przygód na szlakach. Powodzenia w życiu osobistym i rodzinnym. Samych sukcesów zawodowych i zero porażek. Z podniesioną głową przyjcie dalej do przodu, niech świat stoi przed Wami otworem. Big Grin

Krzysiek!
Odkrycia wielu jeszcze dziewiczych tajemnic ziemi, bezpiecznej eksploracji i wdzięcznych obiektów dla Twojego nowego nabytku! ok

magda.s.77

Krzysiek, Pioterk... Wszystkiego naj, naj, naj i jeszcze więcej. Sto lat!

Sokół

No chłopaki, to najlepszego! I szampana dawać do codziennych!

Drodzy Jubilaci aby nigdy nie zabrakło Wam marzeń i wytrwałości do ich realizacji. Wszystkiego najlepszego!

Dzięki wszystkim za życzenia.Smile

Jeszcze ze dwa tygodnie temu inaczej planowałem dzisiejszy dzień. Nie w pracy a w górach.
A teraz najwyżej pójdę po południu za dom góry pooglądać. Jak nie zacznie padać.
Jubilatom, Wszystkiego Najlepszego! Smile
Solenizantom NAJLEPSZEGO Smile
Tomkowi i Margit również Smile
Panowie-najlepsze życzenia urodzinowe!!!
Przekierowanie