Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Wszystkiego Naj Naj Grisza, Sto Lat, Sto Lat Niech Żyje Żyje Nam!!
Lepiej napisać bo ze śpiewem bez "smarowania" u mnie kiepściuchno Smile
Wszystkiego Najlepszego Grisza

Smacznego torta
Grisza Wink
Sto lat z okazji urodzin Smile
To i ja się dołączam do życzeń stu latek i zdobycia tego co chcesz zdobyć Smile
Ja też...ja też.... dopisuję się do życzonek dla Griszy....wszystkiego naj Smile

PS:Zjadłabym sE takiego torcika....mniam mniam.....
Moje życzenie teraz będzie już inne, życzenie dotyczy zasypanych w zawale, aby wyszli żywi z tej kopalni
dołączam się do tego życzenia .
dzięki bardzo fasmac dz za tort :] a sylwetrowi za szczere zyczenia (chyba musze brata namówić do wyprawy po księżyc , ot) ;; , Dzięki wszystkim raz jeszcze Wink

edit
oczywiście sam dołączam się również do tych powyższych. ;;x
A ja dziś gratuluję Sylwestrowi awansu w postaci gwiazdki Smile.Tak trzymać dalej.
dzięki Spoko / jak znasz prawo serii - to właśnie tak ze mna jest i tak działa / a teraz napisz proszę bom ciekawy czy SPOKO to od spoko, czy tez od inne go s p o k o , a może jeszcze inny skrót ?
Aha zgadywanka skrótów.Na tym forum jam spoko A jak ktoś napisze SPOKO lub Spoko to też będzie .Nie wiem czy gdzieś indziej występuje jeszcze SPOKO Ani nie przychodzi mi na myśl inne znaczenie skrótu.?
SPOKO - czyli bez emocji, a w odniesieniu do osoby to po prostu LUZAK
hehe
Taki również "free lance" powiedzmy A tak naprawdę to pomyślałem ,żeby
było coś krótkiego i łatwego do zapamiętania (nie mogę tych wszystkich różnych haseł pozapamiętywać .A tak to SPOKOjnie
A może jedna miotlasta Olka ma dziś imieniny, we ktoś co i jak ???
Hm, według informacji w profilu nasza Czarownica numer 1 czyli Olka ma urodziny w lipcu Smile

Edytowane:
Cosik źle przeczytałem z tymi urodzinami zamiast imienin. Niemniej Olka ma urodziny w lipcu Toungue
Przekierowanie