Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Snieshko, STO LAT! Smile
Dla mnie ponownie smutne gratulacje urodzinowe dla wywianej forumowiczki. Śnieżko, dziewczyno w kapeluszu, wszystkiego dobrego do następnego roku. Pamiętaj, że i my pamiętamy. ok
Paweł dzisiaj musi się starać. giggle Bogusia ma urodziny i ciekaw jestem co mężulek za prezent przygotował. Bogusia, wszystkiego naj... ok
I ja życzę Bogusi wszelkiej pomyślności Big Grin
Bogusiu, wszystkiego co najlepsze!!! :*
Aga studiuje to mało ma czasuuhmna forum ,wszystkiego najlepszego w dniu urodzinok
Bogusiu, Agusiu! STO lat Dziewczęta!

Droga Aniu
Spełnienia marzeń i wielu szalonych przygód tych górskich, kajakowych i innych, o których sobie marzysz. Smile Pozdrawiam serdecznie, buziak urodzinowy przesyłam i wiosenne kwiecie prosto z parku pszczyńskiego:

[attachment=51674]

Ja znowu Gandzi życzę wiele końskich przygód. Dużo pozytywnych myśli, pogody ducha sporo optymizmu. ok
I ja się dołączę do życzeń - 100 lat dziewczyny Smile
Dziękuję kochaniShy
Gandzia wszystkiego najlepszegook
Aniu ode mnie również najlepsze życzenia urodzinowe! Niech się szczęści w życiu, uśmiech gości na codzień a i piękne przygody turystyki wszelakiej niech wypełnią wolne chwile spędzone poza miastem Smile
Życzenia urodzinowe dla Iny. Długo nic nie pisała, chyba się zapatrzyła na te swoje Taterki. ok
No Tomturze, młodzieńcze, 100 lat w górach, na szlakach, w gospodach i gdzie tam sobie jeszcze wymarzysz, niech Ci się spełnia... Najlepszego!!!
Przekierowanie