Jeśli oprócz Majki i Pejota ktoś jeszcze ma imieniny lub urodziny, a może świętuje jakąś inną okazję, to pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego

!
Uff....jeszcze zdążyłam
Majeczka...otrzymałaś takusie śliczniusie życzonka, że po ich przeczytaniu nie wiem czego by tu Tobie jeszcze życzyć aby sieM nie powtarzać..... więc..... po prostu podpisuję się pod nimi wszystkimi...pod wszystkimi razem i pod każdym z osobna

Wszystkiego NAJ naj naaaaaaaaaaaaaaaaj
Nio i dla Pejota również wszystkiego najlepsiejszego
Życzy-KaRoLiNa

Dziś dopiero spojrzałem na forum i spotkała mnie niespodzianka- dostałem mnóstwo życzeń.Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia,a mojej współsolenizantce Majce również życzę wszystkiego najlepszego-spełnienia wszystkich planów górskich i nie tylko no i 100 lat

.
Wszystkim Solenizantom i Jubilatom spelnenia wszysciutkich marzen, sla z bardzo daleka Ania i Pawel
Wszelkiej pomyślności Bartek z okazji /no nareszcie/ 1000 posta.
Hella !

Najlepsiejsze życzenia urodzinowe ! Wszelkiego Powodzenia i Sto lat !

Ps.
Wodnik Wodnikowi

Ja również dołączam się do zyczeń dla Helli, wszelkiej pomyślności Hella
/choć nie wiem czy tak się życzy czarownicy, ale może tak/
życzę Ci Magdaleno - wszystkiego co najlepsze i wszystko co najlepsze niech Cię ciągle w życiu spotyka, no i zdrowia, bo zdrowie to podstawa.
ps. kozioroiżec - wodnikowi

Najserdeczniejsze Urodzinowe Życzenia dla Ciebie Hellu! Dużo zdrówka, pomyślności i odkrywania nowych, górskich szlaków!

maciej
P.S. skorpion wodnikowi

Hello-ja życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze, wielu przyjaciół, zawsze pięknej pogody i czego sobie tylko marzysz!!!
Wszystkiego najlepszego Hellu,samych pogodnych i radosnych chwil,spełnienia marzeń oraz wielu nowych ścieżek górskich
Waga - Wodnikowi

Hellu przyjmij jak najserdeczniejsze życzenia wszelkiej pomyślności
Niech choróbska z daleka Cię omijają, Niech wiosna przyjdzie do Ciebie jak najszybciej ,Niech "koniczynki" samą radość dają.Dużo dobrej energi czerpanej podczas wedrówek górskich .Żyj nam 100 LAT

:)
Najlepszego Hella, samej pomyślności, realizacji marzeń i wielu wspaniałych chwil przeżytych w górach

WSZYSTKIEGO NAJ Hellu od barana i rybki
Żyj nam sto lat z radością w sercu i ciesząc się jak najlepszym zdrowiem!
Niech się spełniają Twoje marzenia a każdy nowy dzień przynosi całe mnóstwo powodów do uśmiechu i radości
[
attachment=7930]
(próbowałam umieścić dla Ciebie takiego fajnego ruszającego się gifa wyciągającego kwiatki zza plecków, ale takie rzeczy w naszej rodzinie umie robić tylko Paweł

)
Gorące urodzinowe całuski ode mnie i Pabla
jeszcze raz STO LAT!

Hella !
Wszystkiego najlepszego
cudownych górskich wędrówek
galopu konia
i wiatru we włosach
i wiersz dla Ciebie
Julian Tuwim
Koń
Koniu płomienny, koniu mój gniewny