Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jacek wszystkiego najlepszego kolego
Sto lat Big Grin
Jacku ode mnie rowniez Wszystkiego NAJlepszego!!! Zdrowka, wytrwalosci, radosci z pasji, spelnienia marzen, sily, by kolejne kilometry dodawaly Ci otuchy I nie zapomnij o Gorach hehe Wink NAJLEPSZEGO
Stoowa najlepszego Jacek ok
Jacek, żeby Ci te wszystkie Janosiki Ultra Rejsy i inne górskie i wyrypy nie sprawiały trudności, najlepszego!
Najlepszego
Jacek, Ty masz urodziny na święto państwowe Republiki Czeskiej. Zasługujesz na medal.Smile
Dziękuję wszystkim za życzenia, ja trochę nieskromnie, ale sam sobie życzę większej ilości i więcej czasu spędzonego z Wami w górach oraz okazji do spotkania się Smile
Pedro - jak na razie zagrożenia nie ma, jeszcze sporo do wytopienia giggle
Trati - pamiętam o górach i o was, 2018 póki co wszystkie starty w górach zaplanowane
Stasiu - szczerze mówiąc nie wiedziałem, od teraz będę pamiętać ok
Wiem, że trochę późno ale - Najlepszego Młodzieńcze !

Łukasz napisał(a):
Wiem, że trochę późno ale - Najlepszego Młodzieńcze !

Dzięki serdeczne Łukasz ok

Ha... Przyjemności trzeba rozkładać na dłuższy okres.
A tak szczerze mówiąc to ja spóźniłem się z życzeniami dla Ciebie Jacku.
Mimo takiego spóźnienia życzę Ci, aby spełniło się to czego Ty sobie życzysz.
Mirek, Wiarusie, życzę Ci zdrowia bo tego każdy potrzebuje. Życzę Ci mocnych nóg, wytrwałości, miłości oraz powrotu w góry, a na dodatek smacznego piwa Smile
Mirek, wszystkiego dobrego Ci życzę w dniu urodzin. Zdrowia i pogody ducha. No i polepszenia warunków, żebyś w kolejnym roku mógł po górach trochę podreptać. ok
Wybaczcie, ze spoznione....
Kochani Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2018!!!!!!!!!!!! by byl jak najbardziej owocny w gorskie, biegowe szlaki i jak najwiecej takich widokow:
[attachment=79853]

zyczy Trati Wink
Anettko, wszelkiej pomyślności!
Przekierowanie