Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kto w turkusach chodzi w górach, z głową uniesioną w chmurach ?
Kto przytracza swe japonki i uwielbia kwiatki z łąki ?
Kto uśmiechem wkoło darzy, o wyprawach wielkich marzy ?
To blond dziewczę z tego forum, co nie mówiąc nic nikomu,
dziś obchodzi "osiemnastkę", więc niech życzeń ma namiastkę:
zdrowia, szczęścia, pomyślności, niechaj uśmiech u Niej gości i marzenia się spełniają.
To nadzieję Karabiny mają, że to wszystko wnet się spełni, no i każdy dzień wypełni Smile
Tak więc Em. ...ko nam kochana:
nie czuj nigdy się przegrana, z głową w górze brnij do przodu,
chwytaj każdą chwilę życia, nawet trudną do przebycia.
To Anetta, Tymek, Rychu tego życzą nie po cichu Smile
[attachment=74203]

autor życzeń: Rychu
autor zdjęcia: Anetta
adresat życzeń i bohaterka zdjęcia: Em.
Em dziewczyno, wszystkiego najpiękniejszego, sto lat!!!
Ja też mogę dołączyć do życzeń. Wszystko już powiedzieli Anett i Rycho. Mnie względem Em cieszy jeszcze jedno. To, że dziewczyna się z nami uchwyciła. Żeby jej to wytrzymało jak najdłużej. Smile
I kto najlepszą na świecie cytrynówkę robi ,no kto Emi ok
Wszystkiego co tylko chcesz EmiSmile
Hej Em.! Ja też do życzeń się dołączam, najlepszego wszystkiego i wiele gór do zdobycia! jakoś tak mnie zaskoczyło tylko, że byli tacy, co już pisali o północy pierwszymi będąc Smile raz jeszcze super miłego dzionka i takich tylko ludzi spotkanych! I raduj się różnymi fajnymi napojami, i żeby głowa po nich nie bolała Smile
Emila, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pięknych górskich wycieczek, zdrówka i uśmiechu na co dzień! Smile
DZIEKUJEe Wam! JESTESCIE Kochani!..
juz wiem dlaczego w nocy nie mogłam spać.. jak tu taki ogrom ciepłych słów od Was popłynął.. Smile

Eh....
..
Em wszystkiego najlepszego. Żeby nieustannie towarzyszył Ci radosny okrzyk "juhuu" ! Do życzeń dołącza Lidka. Smile
Emilia, to i od Małego Księcia serdeczne życzenia wszędobylskiej pogody duchaok
Ja też jeszcze!

Emi! Najlepszego urodzinowego, jak najwięcej gór i uśmiechu! Smile
Jesteście najlepsi... juhuuu Smile
Jakie to wielkie szczęście, ze zgubiłam sie 2 lata temu w Tatrach.. i odnalazłam sie na forum wśród tak wyjątkowych ludzi gór :*
Emi, 100 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamyczek.. Dziękuję :Smile
Emi 100 latek w szczęściu i spokoju oraz zdrowiu. Wszystkiego najszczesliwszego Ci życzę
Dziękuję conti Smile
Przekierowanie