Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Z okazji urodzin /jako pierwszy/ chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia dla Jadwigi, Jadzi-Odfazikowej. Życzę Ci Jadwigo by każdy Twój dzień był lepszy od poprzedniego, by Twoje marzenia stawały się realizowanymi planami, by omijały Cie wszystkie złe aury i abyś jak najczęściej miała powody by śmiać się tym swoim zarąbiście rozśmieszającym śląskim śmiechem. Pozdrawiam Jadzia, ściskam i życzę wszystkiego co najlepsze.
Skoro Sylwester twierdzi że masz dzisiaj urodziny to...
Droga Jadziu składamy Ci najserdeczniejsze życzenia,
zdrówka, spełnionych marzeń,
dużo czasu wolnego, szczęścia wielkiego i realizacji wszystkich planów.
Moc uscisków Smile
Bogusia i Pablo
Najlepsze życzenia dla Jadzi! Smile
Sto lat!!! Smile
100 lat Jadzia Smile
Jadziu! Życzę Ci by Twoja miłość do gór wzrastała wraz z każdą wyprawą i stała się tak wielka jak miłość do Fazika! I wszystkiego najlepszego!
Jadwigo-Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin.Sto lat w zdrowiu i pomyślności-wielu udanych wypraw górskich i nie tylko.
I ja do życzeń dołączę się skromnie
Sto lat i więcej i miłych wspomnień
Gwiazdka pomyslności niech Ci zawsze świeci
I w domu i w pracy i wsród górskiej zamieci...
Życzy Spoko
Przyjmnij i od nas Tomtur i Bożeny moc najserdeczniejszych życzeń ,aby wszystko o czym marzysz Ci się spełniło.Sto lat Jadziu.
Dziękuję wszystkim za życzenia, nie spodziewałam się tego, zrobiliście Mi miłą niespodziankę, Jeszcze raz serdecznie Wam wszystkim dziękuję.
Jadzia.
Widzę, że zostałem etatowym składaczem życzeń ...

Z okazji urodzin życzę Marcie wszelkiej pomyślności i by spełniły się wszystkie Jej marzenia. Pozdrawienia i uśmiechy.
Marta z Okazji urodzin życzę Ci tradycyjnego 100 lat.
A także tyle pięknych szczytów -ile gwiazd na niebie
Niech Ci się pokłoni i Obdarzy Ciebie
Rozkoszą widoków a to wiatru granie
Niech ci za muzykę do kompanii stanie.
Pozdrawiam Spoko
Wszystkiego najlepszego Marto, niezatartych wrażeń na szlakach górskich i w życiu codziennym Smile
pozdr
Pablo
Marto -w dniu urodzin najserdeczniejsze życzenia dla Ciebie-żeby Ci się powodziło i na codzień (m.inn trzymam kciuki za egzaminy na uczelni),jak i w górach(wielu wrażeń,wielu przygód na szlakach turystycznych).
Sto Lat Marta!! Smile
Przekierowanie