Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To i jeszcze raz dziekuję za zyczenia i pamięć.ok
Mirek, sporo zdrowia i powrotu do gór Ci życzę. ok
Mirku, wszystkiego najlepszego!
Dzieki .
Anettko, wszystkiego co sobie wymarzysz. Smile
Anetko, tysiąc lat!!!

Mi się wydawało że ty z Lutego jesteś Smile
Dołączam do życzeń urodzinowych dla Anetty. Radości z ludzi, którzy Cię otaczają i pogody ducha na stokach kopczyków.
Anetko, i ode mnie wszystkiego najlepszego Smile Sto lat !
Chłopaki, dzięki za życzenia, niech się spełniają ... tylko tych "tysiąc lat" się boję ... bo jakoż ja wtedy wyglądać bym miała ???? dzięki wielkie Smile))))

Anetta napisał(a):
Chłopaki, dzięki za życzenia, niech się spełniają ... tylko tych "tysiąc lat" się boję ... bo jakoż ja wtedy wyglądać bym miała ???? dzięki wielkie Smile))))

Jak to jak, jak zawsze piękna Wink Smile

Spóźniłem się. Albo może inaczej to ujmę, przyjemności należy stopniować Smile
Anetta wszystkiego najfajniejszego i najprzyjemniejszego, do tego zdrówka i mocnych nóg aby mogły Cię nieść po górskich szlakach. Życzę Ci również wyobraźni do planów i żeby te plany Ci się spełniały w realu Smile
Conti, niesamowicie przyjemnie jest dostawać życzenia i dzień po urodzinowym dniu Smile z całego serca dziękuję Smile pozdrawiam ciepło
Fazik, postaram się o choć o piękną duszy ... za te tysiąc lat Smile
Ooo!! Marycha ma urodziny. Też dziewucha mogła by o sobie dać znać. Długo nie widziałem jej buzię. Chyba ostatni raz, kiedy zmykała spać na korytarz w Chochołowskiej nie wytrzymując chrapanie pozostałych nocleżników. Smile
Jednak sporo życzeń życzę z okazji jej urodzin. ok
Marycha sto lat, pamiętam tamten wieczór, też urodzinowy Smile
Przekierowanie