Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dla wszystkich czarownych Czarownic Gosi i Małgosi wszystkiego najlepszego z okazji Ich święta Big Grin

ps. Czarownice jak w "Mistrzu i Małgorzacie"
Dziś słoneczki niech świeci tylko dla naszych drogich Małgorzat Big Grin

Wszyyyystkiego najjjjj!
Dzięki serdeczne kochani za tak cudowne życzenia. Cóż za miła niespodzianka.

Ps.Sylwuś filmik jest super.

Sylwester napisał(a):
ten z lewej do paaula Smile Wink Wink podobny Toungue

Nie wiem gdzie mnie widziałeś w takim stroju, ale zapomnij o tym żebym po takim numerze życzył ci spełnienia najskrytszych marzeń. Toungue

A dlaczego nie? Smile Życzyć dobrze zawsze można. Smile Choć trochę nie nadążam ... czyżby chodziło o późniejsze mogące nastąpić uściski dla solenizanta? Toungue
Najlepsze życzenia   Wszystkim Małgorzatom na Forum - w szczególności dla dzisiejszej Solenizantki -Małgosi spod SnieżkiSmile
I ja podpisuje się pod wszystkimi życzeniami, najlepszego Małgosiu Smile
Dla wszystkich naszych dzisiejszych solenizantek a w szczególności dla Małgosi/ żony naszego karkonoskiego orłaSmile

Małgosiu!! Wszystko co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości NIECH SIĘ SPEŁNI W CAŁOŚCI!!!

Życzy KaRoLiNaSmile
Dla wszystkich Małgorzatek wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam Was Gośki, Gochy, Małgośki, Gosieńki...serdecznieSmile:)Smile
Wszystkiego Najlepszego, Gośki, Gosiaczki, Małgośki, Małgorzatki, niech Wam się darzy Smile
Dla Fazika nieco spóźnione, a dla Małgorzatek myślę, że jeszcze aktualne życzenia wszystkiego, co dobre i najlepsze! Niech słoneczko świeci Wam na trasach, a wiaterek uprzyjemnia wędrówkę, byle by nie chłodził Waszych gorących serc!
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za miłe życzenia.
Z okazji urodzin wszystkiego najlepszego dla Piotra Smile który kiedyś pisał a teraz zamilkł...
Pozdrawiamy Cię Piotrku Smile
Piotrze -Wszystkiego Najlepsiejsiego z okazji urodzin i Dobrego tortu ze świeczkami -ma się rozumiećSmile
Spoko- Następnych tysięcy-przecież Ty wiesz -jak bardzo miłe są Twoje słówka Smile
Przekierowanie