Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Serdeczne życzonka samego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym marzysz. Smile Smile Smile 100 lat SPOKO
Poeta ze mnie marny więc napiszę proste słowa, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SPOKO-WŁADYSŁAWIE, SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ JAKIE CI SIĘ PRZYŚNIĄ, NO MINIMUM TYCH Z WĄTKU "GÓRSKIE MARZENIA" 159 LAT I JESZCZE TROCHĘ. Pozdrawiamy z Jadzią.
Wszystkiego naj naj naj Spoko,
obyś mógł zrealizować wszystkie swoje marzenia,
żeby każdy dzień był lepszy od poprzedniego,
życzymi Ci wielu górskich uniesień,
wiele zdrowia, spokoju i uśmiechu
Bogusia i Pablo Big Grin
Przyjmnij i od nas najserdeczniejsze życzenia zdrowia wszelkiej pomyślności i spełnienia marzeń 100lat SPOKO
Niech nam zyyyyjeee stooooo laaaat!
Niech nam zyyyyjeee stooooo laaaat!

Spoko - najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe, wykombinowania sposobu na przeniesienie blizej Tatr domu z calym ogrodem Big Grin, slonecznej pogody przy wedrowkach i w kazdej dziedzinie zycia;
zdrowia, szczescia i pomyslnosci wszelakiej!

Również ode mnie wszystkiego najlepszego Spoko... wielu udanych i pięknych wedrówek Smile
Dziękuję serdecznie wszystkim za życzenia .Miło znaleźć się w gronie przyjaciół ,których połączyła wspólna pasja do gór .Mimo odległości jakie nas dzielą mimo róznicy w wieku ,można się czuć jak u siebie.jak w rodzinie.Smile
Na wstępie chciałbym, tzn. moja żona Ola ale także i ja serdecznie wszystkim podziękować za tak serdeczne życzenia. Jakoś wczesniej, z powodu licznych atrakcji wekendowych nie zaglądnąłem do tego wątka więc musiałem zbudzić moją żoną i telefonicznie przekazałem jej wszystkie wasze życzenia.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy.

A teraz spóźnione ale naprawdę szczere najserdeczniejsze życzenia spełnienia wszystkich marzeń i zdrowia aby temu wszystkiemu podołać dla Ciebie Spoko.

100 lat
Nie możemy przyjść z bukietem róż bo dzieli nas odległość, lecz przyjmij w zamian życzenia nasze jak coś co nas nie dzieli.

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ OD NOWOŻENCÓWSmile
nooo Spoko, wszystkiego najlepszego.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla MałejMi Smile
obys częściej zagladała na forum...
MalaMI, wszelkiej pomyslnosci i wszystkiego naj naj!
i wracaj do nas, bo dawno nie czytalismy Twoich literek... Smile
Spoko, spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe. Wielu wędrówek, skały przyjaznej przy wspinie i wielu zaskórniaków na Górskie podróże. No i zdrowia, zdrowia, zdrowia
MałaMi, przyjmij ode mnie moc serdeczności, spełnienia marzeń i pomyslności w każdej dziedzinie Twojego zycia.
Najlepszego!!
[b]Wszystkiego najlepszego MałaMi
Przekierowanie