Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A ja jeszcze z okazji walentynek życzę rychłego powrotu do zdrowia naszemu koledze Maćkowi.

Fazik napisał(a):
I Ja również Kobitkom dziękuję, ale jak tu podziękować Rychowi...Smile

0,7 l

---------------------------------------------------------------------

Teraz każdy post będę dzielił na połowę, bo za wiele mam na liczniku ...

.........................................

pozadrawiam wszystkich, Maćkowi życzę zdrowia, a sobie 0,5 l

Dziwczyny ja również dziękuję
Serdeczne dzięki także Spoko za wsparcie.
Babia, (nie BABA!!) Dziękować TamSmile
Hmm... wg mnie te całe walentynki to jedno wielkie kiczowate amerykańskie święto rozpasanej konsumpcji i tyle ale że każda okazja jest dobrą okazją na składanie życzeń to przesyłam wam wszystkim wirtualne pozdrowienia i każdemu z Was życzę wszystkiego naj a przede wszystkim dużo miłości od/dla waszych najbliższych sercu osób w każdym dniu tygodnia, miesiąca, roku i lat życia!!

Tego wszystkim życzę ja czyli DiNa hehSmile

Sylwester napisał(a):
pozadrawiam wszystkich, Maćkowi życzę zdrowia, a sobie 0,5 l

Dzięki, jest już lepiej.

Fazik!
Najlepsze życzenia z okazji 40 urodzin. Zdrówka, pomyślności, spełnienia marzeń górskich i nie tylko. Luksusowego tramwaju z klimatyzacją i skórą Big Grin Kasy co by starczyło na to i owo. Jeszcze raz NAJLEPSZEGO ! ! !

Przesyła Bartek Smile

PS. Już niedługo uczcimy zdrowie solenizanta na bibie Big Grin
Wszystkiego Najlepszego!!!!
FAZIK

Aby ten roczek był jeszcze bardziej górski od poprzedniego Big Grin
No i realizacji wszelkich wytyczonych przez Ciebie celów!!!!

Pozdrowienia

Ps. mniej kopnego śniegu na kolejnej zimowej wyprawie Toungue
Dołączam się do życzeńSmile
STO LAT FAZIK!!! Smile
a ja Ci olbrzymie dedykuję tego 1.000 posta i niech Ci się spełni wszystko czego pragniesz
Sto lat, Sto lat

Niech Żyje Nam

Wszystkiego najlepszego Fazik.
Fazik 100 lat (+ te 40 oczywiście Wink )! i obyś wtedy też mógł zdobywać szczyty razem ze swoją małżonką. wszystkiego najleprzejszego Smile

a Sylwestrowi gratuluję posta numer 1000. Z tej okazji jemu też chciałbym życzyć wielu dalszych forumowych sukcesów.
Gdzieś wcieło moje życzenia Sad Czyli jeszcze raz dla Fazika realizacji wszystkich marzeń tych górskich i tych wszystkich innych i zdrowia, zdrowia, zdrowia, które konieczne do trealizacji wszelkich planów.
A chciałem być pierwszy zaraz po 12stej, ale zaspałem więc...
Wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia spełnienia marzeń, kasiory i wszystkiego naj naj naj... !
...życzą z Gdyni Pablo z Bogusią Smile
Fazik
Przyjmij szczere życzenia zdrowia i radości
Niech miłość do gór wciąż w Twym sercu gości
Aby marzenia górskie zawsze się spełniały
Aby piekne góry dużo szczęscia dały
Przekierowanie