Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
A Stasiu życzę Ci abyś miał czas na kopce, i oczywiście 100latBig Grin
Wszystkiego najlepszego Stasiu!!!
Dziękuję kolejnym gratulantom. Smile
Wojtek, raczej odwrotnie, żeby Nicponie GŚ mieli cierpliwość ze mną.
Tomaszu, czas na kopce jest, ale trudno to zintegrować z innymi forumowiczami.
Stasiu, jeszcze ja Wink
Nasz jedyny w swoim rodzaju Wink ZdDRÓWKA przede wszystkim!!!! bo jak jest zdrowie to reszta przyjdzie Wink , wspaniałości na co dzień, uśmiechu, byś sam nie musiał dreptać po tych kopcach, udanego urlopu, zapierających dech w piersiach widoków Górskich , spokoju i bądź zawsze sobą Smile NAJLEPSZEGO
Stasiu, ode mnie również najlepsze życzenia urodzinowe!!!
Najlepszego
Miłego jnym gratulantom dziękuję. Ja mam tylko jedno życzenie, żeby osobiste spotkania i biby dzięki Forum GŚ trwały jeszcze długo. To najceniejsza dewiza tego forum. Smile
Stasiu, spóźnione najlepsze życzenia! Smile Przede wszystkim wielu kilometrów w górach i najlepszych kompanów do wycieczek, a przy okazji zdrówka i powodów do uśmiechu też podczas wszystkich dni spędzonych w dolinach Smile
Hemli, z tymi kompanami jest krucho. Na forum jakoś nikt się nie starzeje, żeby mi dorównał w dreptaniu. Toungue Dzięki za życzenia. Smile
Stasiu najlepszego.
Wszystkim Starszym wiekiem i Młodszym duchem - najlepszego !
Malwina - 100 lat i wszystkiego dobrego! Smile
Wszystkiego Najlepszego Malwinko Wink
Dołączam do życzeń urodzinowych naszej nowej ferracistce. Żeby Mieciur zawsze Cię kochał. Smile
Najlepszego Malwinko !!!!! Zdrówka i uśmiechu Smile
Przekierowanie