Pamiętacie Danusię? Trochę jej tu nie ma, ale przecież wróci ...
Dziś Danusia ma urodziny, więc jako pierwszy składam Jej życzenia zdrowia, realizacji wszystkich życiowych / w tym górskich/ planów, oraz nieustających powodów do radości.
Pozdrawiam Danusia /liczę, że w UK jest internet

/ więc odezwij się czasem ...
Danusiu - ja rowniez zycze Ci wszystkiego, co najlepsze, realizacji planow, szybkiego powrotu w Taterki (ktore na pewno sie juz za Toba bardzo stesknily! - daj znac, jak bedziesz je odwiedzac

), szczescia zdrowia i usmiechu (ktory itak zawsze Ci towarzyszy) kazdego dnia! Buziakow sto i usciski, Danuś!!!
[
attachment=10824]
Danusia -gdzie jesteś składamy Ci życzenia.Przede wszystkim abyś wróciła do nas i w Tatry.
I żeby ten remont Ci się wrescie skończył i nie oddalał od gór.
Danusiu! Sto lat, spełnienia marzeń i wieeeeeelu góskich przygód

I wracaj do nas jak najszybciej

I ja też dołączam się do życzeń dla Danusi. Aczkolwiek bliżej nie poznałem, dużo zdrowia i szczęścia, pogody ducha, samych pozytywnych myśli i optymistycznego spojrzenia do przyszłości.[/u]
Danusiu wszystkiego Najlepszego-dużo radości i spełnienia marzeń!
Danusiu 100 LAT
Mimo że w Anglii pewnie dobrze to u Nas na pewno lepiej .Wracaj do nas .
Wszystkiego Najlepszego z powiewem halnego

Danusiu najlepszego wszystkiego i wracaj do nas. Coś Cię tutaj mało ostatnio, za mało...
100 LAT!!!
Danka wracaj na forum !!!

i życzę Ci wielu udanych górskich wypadów

Danusia, łer ar ju ? dont ju lov as enymor? łi mis ju soł macz!
Danusiu kochana!
duuuuzo zdrowia, sil na codzien, garsci szczescia i samych powodow do usmiechu i wracaj!!!
Wszystkiego najlepszego ode mnie i Dzięciola ( pewnie sam by napisal ale sie błaka po stolicy i teskni za GŚ)
Danusiu - Wszystkiego Najlepszego - Sto lat !!!

Witam.
Niech Ci życie drogę słodzi , smutki zostawia w tyle ,swoją siłą pcha do przodu i niech nie ma takiej przeszkody którą nie możesz pokonać .
100 lat Danusiu
Danusiu - wszystkiego dobrego! Brakuje mi Twoich opowieści zakrapianych pięknymi fotkami! Chociaż jedna z nich mnie ostatnio prześladuje - zdjęcie z remontu domu - mnie też czeka wymiana okien! Odezwij się!
Tomtur, Margit - 100 lat na górskich szlakach!!!!!!!