Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Przestańcie o jakiś tam wyczynach, nie o to chodzi na takim spotkaniu, pewnie Fazikowi też nie, zresztą nie będę za kogoś się wypowiadał.
100 lat Fazik!!! Najlepszego
Najlepsze Urodzinowe Serdeczności, Faziku. Smile
Najlepsze życzenia od Maleństwa, Fazikok
Kurde, bardzo ale to BARDZO SERDECZNIE dziękuję wszystkim za tyle ciepłych słów Smile bardzo miło jest dostać tak wiele życzeń Smile a co do postanowienia to cyfra na dziś brzmi 148,7.
Z tym wyczynem to dajcie spokój Big Grin aż taki zniedołężniały to nie jetem choć mam co dzwigać, ale jestem z siebie dumny za Kope 2005 mnpm zrobione i dziękuję Jackowi za holowanie Wink
Dla wszystkich Dziewczyn na forum najlepszego!
Dla wszystkich Kobiet które przeczytają ten post, wszystkiego najszczęśliwszego i spełnienia marzeń Smile
Panią no i Pawłowi urodzinowe życzeniaok
Wszystkiego dobrego Pawle, zdrówka, radości i duużo gór! Wink
Dziękuję bardzo Smile

... minęło jak jeden dzień Rolleyes
Że się Paweł nie pochwali ze swymi urodzinami na MDK. uhm Teraz czy mam mu złożyć życzenie lub nie. Jednak lepiej teraz nim wcale. Pawle wszyskiego naj i tej Fatry w tym roku. ok

Pablo napisał(a):
Dziękuję bardzo Smile

... minęło jak jeden dzień Rolleyes

Ano racja, pamiętam!Smile
Więc jak najbardziej i ja składam Ci urodzinowe życzeniaSmile

Stasiu napisał(a):
Że się Paweł nie pochwali ze swymi urodzinami na MDK. ... Pawle wszyskiego naj i tej Fatry w tym roku. ok

Łatwo zapamiętać, dzięki za życzenia.

szewczyczek napisał(a):
Ano racja, pamiętam!Smile
Więc jak najbardziej i ja składam Ci urodzinowe życzeniaSmile

Dzięki ok

Najlepszego Pawle.

Baby WON ... Wink Smile
Chłopaki!!!!

Wszystkiego dobrego z okazji Waszego święta Smile))
Przekierowanie