Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
po tych wszystkich życzeniach cóż Ci życzyć gosia3ek 100 lat spełnienia marzeń tych nie tylko górskich
a ja Ci po prostu życzę byś szczęśliwa zawsze była
I ja równiez życze Ci Gosiaczku spełnienia wszystkich marzeń .
A ja Gosia życzę Ci samych słonecznych dni Big Grin
A że jeszcze nikt Ci nie podarował kwiatuszków, więc ja przesyłam tego optymistycznego [attachment=11133]

buziaczki Hug Hella

Gosia3ku- radości dużo, słonka cieplutkiego, uśmiechu promiennego.
Jak najwięcej górskich przygód i wszelkich życiowych wygód!
Buziaki ode mnie i Fifusia Smile , a do tego cały krzak kwiatów Smile

[attachment=11136]

Gosia spełnienia marzeń.
I rośnij nam jeszcze zdrowoRolleyes
Z okazji urodzin Gosi życzę jej wszystkiego naj......... Moje życzenia są dla wszystkich jednakowe: Pogody ducha, optymistycznych myśli i pozytywnego spojrzenia do przyszłości. Dla Gosi jeszcze specjalnie - pokory i rozwagi przed górami, bo góry nie zdobywamy, ale one pozwalają nam na siebie wejść.
i dziękuję wszystkim po raz 2 giSmile

Pedro - dzięki
Majka - przecież w górach aura zawsze jest przychylna... niezależnie od tego jaka jestBig Grin
Rycho - 100 lat - hehe mało na spełnienie moich planów
Sylwek - dziękiSmile postaram sięSmile
Tomtur - dziękuję Smile obySmile
Hellu - dzięki za kwiatkiToungue
Paulino - ucałuj FifiusiaSmilei też dzięki za roślinkiSmile
Gandziu - wzwyż to ja już raczej nie urosnę, a wszerz to mi się nie uśmiechaSmile
Stasiu - pokorę dla gór mam, ojjj mam...ale więcej sę przydaSmile

jeszcze raz dzięęęęki śliczne dla wszystkich :*
Smile JA TEŻ DOŁAŃCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ Rolleyes WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Toungue

Aguś!!!!!
z okazji Twoich urodzinek życzę Ci:

aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni.

buziaki i uściski Hug Smile

i takiego tatrzańskiego kwiatuszka dorzucam i życzę, żeby CI Julka zdrowo rosła i żebyś jak najszybciej w górki się mogła wybraćSmile[attachment=11206]
Wszystkiego najlepszego Agnieszko, [attachment=11207] przyjmij proszę ode mnie życzenia zdrowia, szczęścia i spełnienia życiowych planów.
I ode mnie wszystkiego naj. Smile
Agnieszko kochana!!!!
Życzymy Ci w tym szczegolnym dniu przede wszystkim zdrowia, wytrwałosci w dazeniu do celu i spełnienia marzeń- ale tylko poniektorych, reszte musisz miec na poźniej Smile Życzymy Ci nieustajacego usmiechu, aby towarzyszył CI na codzień, aby Julcia rosła zdrowo i mogl Cie cieszyc każdy jej krok ku samodzielosci (przynajmniej w chodzeniuSmile). Życzymy Ci dalszej pasji fotograficznej, długich spacerów, taaaakich fal( bedziemy mieli co ogladac) i zyczymy Ci długiej, górskiej relacji, ktora napiszesz po zakonczeniu wspanialej wedrowki, ktorej wszyscy Ci pozazdroscimy-->wkoncu kije wyprobujesz.
Życzymy Ci takze spełnienia zawodowego, aby przyszła praca dawała Ci satysfakcje, ale takze rzucała wyzwania(Julcia rośnie jak na drożdzach,wiec szykuj sie kobieto biznesuSmile).
Agnieszko, cieszymy sie oboje, ze moglismy poznac tak wspaniała osóbke na tym forum i mamy nadzieje, ze nadejdzie ta chwila, kiedy bedziemy mogli porozmawiać siedząc obok siebie, jesli nie w czasie odpoczynku na szlaku, to chociaż na wakacyjnym grillu, gdzie ciocia Ania wkoncu usciska Twojego Skarbka, a wujek Łukasz podciagnie zdrowie jodowanym powietrzem Smile- wiec tego zyczymy i Tobie i nam Smile
Wszystkiego najlepszego!!!!!
Ania i Łukasz
Gosiu, Sylwku, Paaulo, Aniu i Łukaszu-baaaaaaaaaardzo Wam dziękuję za cudowne, piękne, wspaniałe życzenia, oby się spełniły..Smile Ściskam Was Kochani mocno!
Agnieszko Droga!

Życzę Ci wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin.

Aby spełniły się Twoje marzenia.
Aby zdrowie i siły Ciebie nie opuszczały.
Byś szła przez życie pełna wiary i nadziei.
By otaczała Cię miłość Twoich bliskich.
By radość wypełniała Twoje serce.

A na koniec życzę Ci, byś jak najszybciej mogła znaleźć się na górskich szlakach, za którymi tak tęsknisz.

Dołączam od siebie mnóstwo uśmiechów Smile Smile Smilei serdecznych pozdrowień. m.
Przekierowanie