Spoko nie ma urodzin, ale jak pisze "o 50 urodzinach" to mu życzę dystansu do życia i satysfakcji ze wszystkiego co jego jest
Karolinie natomiast życzę, by zawsze robiła na wszystkich takie pozytywne wrażenia, jakie zrobiła na mnie tym swoim "niegórskim" zdjęciem
/jeszcze jedna jaga ze zgromadzenia okołokotłowego-pzdr. dla Olki/
To w sumie juz dwie czarownice na forum

Czekamy na wiecej

A my i tak się ich nie boimy.
Tak na serio im wiecej kobiet tym lepiej. Kobiety łagodza obyczaje

Skąd ja Cię znam, może spotkalismy się w Łodzi?
Juz sie boję, tylko nie bijcie.
[quote=rob]
Skąd ja Cię znam, może spotkalismy się w Łodzi?
ale bajer, he he

- każda ładna buzia znajoma jest, a przynajmniej chciało by się by była ... uważaj Rob jej tato ma strzelbę
uważaj Rob jej tato ma strzelbę
iiiiitam....Rob się na pewno nie boi...zresztą on strzelcem jest wyborowym, bo ustrzelić taką zdobycz jaką jest Olka to zapewne był nie lada wyczyn hehe
Cześć Karolina
Miło Cię widzieć.
Karolinko życze Ci nowej miotły.
Ja sprzedam szpej Sylwka i nowa miotła będzie
Polecimy w Tatry bez chopów

Witam Karolinko w nowym wejściu .A tło górskie? - jak polecicie do Tatr z Olką to odpowiednie znajdziecie
Terefere, a odkąd to czarownice w Tatry latają? Jest takie jedno miejsce w Górach Świętokrzyskich - Łysica to ich miejsce, no chyba, że do Anglii z sentymantu - tam gdzie najwięcej wyspiarskich czarownic, ale nie pamietam czy to Salem, czy inne miejsce ... Ola byłaś tam ostatnio ?
Z racji że dziś swoje urodziny obchodzi
Grisza życzenia wszystkiego najlepszego dla niego z tej okazji

100 lat !!!

Z okazji urodzin -Grisza -Wszystkiego najlepszego
Zdobycia najwyższego ,Dużo radości i miłych chwil życzy Spoko
100lat!
Ja równiez przyłączam sie do życzeń dla Wielkiego Nieobecnego, a całkiem prywatnie to życzę Ci jeszcze Grisza czerwonych botków do kompletu z tym co wiesz, a nadto pomyślności wszelkiej na tym najdziwniejszym ze światów.
I ja ślę życzenia - 100 lat i spełnienia marzeń