Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kącik życzeń różnych
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Spóźnione, ale serdeczne: 100 lat, 100 lat , niech żyje żyje nam... Piwko
Wszystkim którzy pamiętali i tym którzy śledzą urodzinowe informacje Forum serdecznie dziękuję za życzenia, tym bardziej mi żal że nie mogłem być na bibie bo byśmy dali czadu Wink
Dzięki Smile
Pablo, Etker, Stasiu - dzięki za życzenia,
aż trochę dziwne dla mnie, że wspomnienie na temat mojej osoby jeszcze trwa w umysłach niektórych forumowiczów

Stachu nie smuć się Big Grin

Fazi Najlepszego!ok

przemo napisał(a):
Pablo, Etker, Stasiu - dzięki za życzenia,
aż trochę dziwne dla mnie, że wspomnienie na temat mojej osoby jeszcze trwa w umysłach niektórych forumowiczów

Stachu nie smuć się Big Grin

Fazi Najlepszego!ok

Przemo, jak już chodzę z kimś po kopczykach, to nie jest dla mnie tylko przelotna znajomość. Dopiero w takich momentach poznajemy prawdziwy charakter człowieka. Wspólne dreptanie po kopczykach, to nie to samo co mijanie przechodniów na chodniku.

Fazik spóźnione ale przyjmij też moje życzenia, niech Ci droga jest szeroka, zdrowia coby nie brakło i góry za bardzo się nie wypiętrzyły.
Przemo-100 lat i jedna zima w górach.

Stasiu napisał(a):
Przemo, jak już chodzę z kimś po kopczykach, to nie jest dla mnie tylko przelotna znajomość. Dopiero w takich momentach poznajemy prawdziwy charakter człowieka. Wspólne dreptanie po kopczykach, to nie to samo co mijanie przechodniów na chodniku.

Stachu dobrze prawisz. Ja myślę że jeszcze będzie okazja. Tylko w swoim czasie.

W dniu Kobiet najlepsze życzenia dla nas Pań
radości życia, miłości, odwagi
i aby nasi Panowie pamiętali o nas nie tylko od święta ale i na codzień Smile
Życzenia urodzinowe dla Erebii. Nie znam na razie osobiście, ale wszystkiego najlepszego w życiu osobistym i z nami sporo wytrzymałości. ok
I ja się dołączę do życzeń, 100 lat Erebia Smile
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla Erabii Big Grin
Erebi wszystkich ścieżek górskich w zasięgu wzroku i butów

Ps. czy to nie Ty zrobiłaś te tajemnicze maseczki?

Gandzia1 napisał(a):
czy to nie Ty zrobiłaś te tajemnicze maseczki?

Tak to bylam ja Smile Z racji tego że jeszcze nigdy nie byłam na takim zlocie, liczyłam na relację bez cenzury ( jedyną cenzurą miały być maski).
Wszystkim serdecznie dziękuję za życzenia.

Wszystkiego dobrego Kasat,ok
Erebio, Kasacie sto lat górskich turystycznych męczarni Wink no i zdrówka duuuuużo!
Najlepszego Kasat! ok
Przekierowanie