Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: jaki PLECAK na wyprawę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

przemo napisał(a):
jak przytwierdzacie naszywke GŚ do plecaka?
bo przyszywać jej no nie będe, szkoda dziury w materiale robić

Te Przemo nie wymyślaj. Wszyscy przyszywają naszywki do plecaka i Ty też możesz. Plecak wytrzyma ten chirurgiczny zabieg. A tylko po Twojej brodzie nikt nie pozna, że jesteś fanem GŚ Toungue

Stasiu napisał(a):
A tylko po Twojej brodzie nikt nie pozna, że jesteś fanem GŚ Toungue

no przecież ja już nie mam brodyRolleyes, tzn. mam tzw. koziąWink

przemo napisał(a):
no przecież ja już nie mam brodyRolleyes, tzn. mam tzw. koziąWink

Te Przemo Sob, nie przeciągaj struny. Albo jesteś Brodaty Wiking albo Świecąca Broda giggle

Stasiu napisał(a):
No jasne. Najlepiej z nim do twarzy na promenadzie na Krupkówkach w Zakopanym. Big Grin W innym poście się jednak chwaliłaś o nowych trepkach Asolo. Nie mówiłaś nic o tym ładnym woreczku uhm

Stasiu, no bo trepki mam, to się chwaliłam
A na ten plecak to sobie ino popatrzyłam w katalogu, który wczoraj wzięłam ze sklepu turystycznego. Ładny jest, ale póki co mój Vaude jest cały i jeszcze pewnie przez kilka lat pomieści moje graty górskieSmile.

a miałem do wyboru
Vaude Asymetric 50 lub Karrimora panter
wziłąłem ten drugi, jak narazie jest git

No to chyba u Stasia szacunek straciłęm za obcięcie brodySmile

przemo napisał(a):
No to chyba u Stasia szacunek straciłęm za obcięcie brodySmile

giggle U mnie pół biedy, ale co na to powie piękniejsza część Forumowa i głównie ta z Wawy?innocent

a co ma Wawa do tego???blink
Stasiek czy Ty coś sugerujesz lub wiesz coś o czym ja nie wiemRolleyesBig Grin
W żadnym przypadku, tylko częściej się spotykasz z tymi z Wawy. A my inni Ciebie jeszcze pamiętamy gołobrodego. Nic nie sugeruję fiuuuu
przeczytałam cały temat, douczyłam się po raz kolejny od was ok no i teraz chciałabym się dowiedzieć co myślicie na temat placaków Milo?
znalazłam taki http://www.8a.pl/page,produkt,id,3662.html
jest mi poterzbny na wypady jednodniowe (aczkolwiek intensywne) bo żadko pozostaje na noc w schroniskach (ulubiony pensjonat z sentymentem Shy) w związku z tym myślę że taki trzydzieści kilka litrów wystarczy. Jednak nie wiem jak sprawują się plecaki Milo w terenie? uhm wiem że napewno są dużo lepsze natomiast nie powiem,że cena ich mnie delikatnie mówiąc przeraża
[/align]
Będe wdzięczna za pomoc
Wiesz Carola, jeśli robisz dosyć intensywne wypady jednodniowe, to bym polecał coś lepszego (naprz. Deuter). Lepiej włożyć trochę więcej kasy. Pokazany plecak jest dobry dla turystów chodzących okazyjnie w góry. Przy Twoich wyprawach mogą być problemy z systemem nośnym i mam obawy, że w eksponowanych miejscach, przy intensywnym noszeniu, może się plecak prędko ścierać. uhm
No, ale przy braku kasy, nie ma o czym gadać. Sad
dzięki za doradzenie Wink
Może i racja, lepiej poczekać do kolejnego dnia marki pieniężnej i kupić coś porządnego. ok
Specjalistą nie jestem, ale ostatnio sam szukam plecaka i zdecydowałem się ostatecznie na Deutera. Nie znalazłem nigdzie ani jednej złej opini o ich plecakach. A jak to powiedziała Magda wcześniej to istne Mercedesy Smile

A jeśli chodzi o plecaki na trzydzieści pare litrów to może coś z tego:

http://sherpa.pl/product_info.php/cPath/...ts_id/2307
http://sherpa.pl/product_info.php/cPath/...cts_id/119

magda.s.77

Ten pierwszy prezentuje się nieźle, drugi chyba odpada na zimę, nie widzę mocowań na "sprzęt"... Ale ceny... Scary
Z tego co widziałam, Sokół ma fajny i funkcjonalny w pełni plecak Deutera, może podpowie Ci, jaki to model...

Sokół

no to mnie przekonaliście Big Grin
http://www.8a.pl/page,produkt,id,4750.html
baaaardzo mi się podoba... i mam zamiar go nabyć tylko się zastanawiam czy nie będzie za duży na jednodniowe wypady...
ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i na dłuższe wyprawy będzie ok
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Przekierowanie