Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: III rocznik spotkania na Filipce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ja myślałem generalnie tak:
- w piątek każda ekipa sobie ordynuje kilometrzyki wg własnego planu, dochodzi do chaty i potem maksymalnie odwiedziny gospody pani Łabajowej albo zapoznanie się z okolicą,
- w sobotę wszystkich wyganiam z chałupy (jest susza, będzie mało wody i takim sposobem będziemy oszczędzać) Wink i robimy sobie wycieczkę, którą zaplanujemy wg warunków pogodowych, innych i z myślą o tych co dopiero w sobotę dojdą, dopiero wieczorem w piątek przy kominku,
- w niedzielę wg indywidualnych sił każdego z braci i sióstr Wink łatwiejsza kultorowo-krajoznawcza wycieczka, jeszcze jacyś spóźnialscy mają przyjść i na odwrót znaczna część wyprawy w popłochu będzie uciekała już do domu,
- w poniedziałek wyganiam resztkę znów do gospody pani Łabajowej, żebym mógł w spokoju posprzątać chałupę, potem jeszcze też i ja w gospodzie u pani Łabajowej i do domu.
Czyli w sobotę o której będzie ktoś na chacie?
ohohohohohhh, ja tu widzę, że pomimo pedrowych namowów, to czeka mnie karimatka Big Grin Wink

mirek napisał(a):
Czyli w sobotę o której będzie ktoś na chacie?

Na to się pytaj dopiero w sobotę rano Big Grin Ja mam problem. Muszę jakoś postarać się o wygrzewanie chałupy i na długo jej nie mogę opuścić. Wink

Snieshka napisał(a):
ohohohohohhh, ja tu widzę, że pomimo pedrowych namowów, to czeka mnie karimatka Big Grin Wink

Musisz przyznać, że na łóżeczko i ciepłą kołderkę nie zasłużyłaś. giggle Bierz to jednak z tej drugiej lepszej strony. Będziesz mogła dzielić swój los z takimi wygami, jak ja. Shy Ja też będę spał na karimacie, kiedy do tego przyjdzie. blink Szansa jest jeszcze na palndzie w jadalni przy kominku.

Ok,przyjadę ok południa i mogę pomóc w ogrzewaniu,chyba że będę potrzebny od rana.Daj znać jak i co.ok
W kwestii jedzenia - jem niemal wszytko Shy
W kwestii chodzenia - kopczykowania - pójdę wszędzie Rolleyes
W kwestii karimaty i podłogi - do łóżka siłą mnie nikt nie położy, mogę spać na twardym ok

......tylko o ten kominek mogę się bić Shy innocent <straszny ze mnie zmarźluch> Shy

gabi82 napisał(a):
W kwestii karimaty i podłogi - do łóżka siłą mnie nikt nie położy, mogę spać na twardym ok

O ile dobrze spojrzałem z relacji.....
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=2508
....łóżka są podwójne.
Zatem w czym problem ? uhm blink w00t

Swego czasu pisałem do Organizatora o załatwienie śniegu...

No i załatwił...

Śnieshkę Smile
uhm no właśnie ja nie widzę żadnego Smile
lubię spać na podłodze Smile

gabi82 napisał(a):

Jeśli Stasiu zaserwuje "szmolcówkę" -wielu może dojść do podobnego wniosku.... uhm

gabi82 napisał(a):

Z biegającymi myszkami ? Wink

Mallaidh napisał(a):
Swego czasu pisałem do Organizatora o załatwienie śniegu...

No i załatwił...

Śnieshkę Smile

Ano - załatwił Wink Ale przyznaje - śnieg mocno pożądany!

A co do podłogi, to widzę same zalety:
1. Będzie mało czasu na spanie Wink
2. W gronie będzie mi cieplej niż w pojedynkę na łóżku
3. A jak się wkurze to se materac przytargam Tongue2 A co!

Łukasz napisał(a):

gabi82 napisał(a):

Z biegającymi myszkami ? Wink

jak myszki zobaczą TAKICH DORODNYCH CHŁOPÓW Rolleyes to nosa ze szpar w chacie nie nawet nie wystawią Toungue Wink

...tak więc jestem spokojna Rolleyes

No to na razie mamy tak:
0. Stasiu - PIĄ-PO jako gospodarz, ale dzielę się
1. Mirek - SO-PO
2. Bios - SO-PO
3.-5. Gosia, Maciek, Mieciur - PIĄ-NIE
6.-8. Krzychu+2 - SO-NIE
9. Pedro - PIĄ-NIE
10. TomaszRT - PIĄ-NIE
11. Hemli - PIĄ-NIE
12. DrE - PIĄ-NIE
13. Łukasz - PIĄ-NIE
14. Gabi82 - PIĄ-NIE
15. Tomtur - NIE-PO
16. Tratina - 50:50 (nie wiadomo kiedy?)

Do płacenia pobytu mamy tak: PIĄ - 10 osób, SO - 15 osób, NIE - 16 osób i PO - 4 osoby. Tratiny na razie nie liczę. Za każdy dzień musimy uzbierać 715 Kč. Łóżek jest 11 i za nich dodatkowe 51 Kč od pościeli. Możecie się powoli dzielić na pokoje i to 1/4, 1/3 i 2/2. Pierwszeństwo sobie chyba wybierzą Ci, co przyjdą w piątek. Potem są jeszcze palandy do dyspozycji w jadalni (3-4 osób). Teoretycznie możemy się wszyscy zmieścić. Największe nasilenie będzie w nocy ze SO na NIE. Jest jeszcze możliwość spania na glebie. Lepiej jednak w jakim pokoju, bo tam będzie ciepło. W pomieszczeniu do gier i zabaw raczej nie, bo tam będzie chłodniej i raczej tylko dla twardzieli z dobrym śpiworem.
Miłego przygotowania. Za dwa tygosnie zobaczymy jak teoria sprawdziła się w praktyce. Smile
Ładnie się temat rozwija. To będzie największy pod względem ilości osób Zlot ?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Przekierowanie