Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: III rocznik spotkania na Filipce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

TomaszRT napisał(a):
Tobie się czasem fora nie pomyliły ?

a może Ty się poczuciem humoru zamieniłeś ze Strasburgerem?

też Cie serdecznie pozdrawiam..
Big Grin

TomaszRT napisał(a):
też Cie serdecznie pozdrawiam..
Big Grin

wstyd mi za Ciebie, też z mojego województwa i poczucie humoru zerowe, ech Ci rzeszowiacy Big Grin

A tak na marginesie ,jak rano w nioedziele przyjde żeby się kto rano gdzie nie wybrał ,jak ja przyjde to wtedy ustalamy co robimy Big Grin
tomtur, ale jak Ty bedziesz po imprezie to dotrzesz o 12 giggle
Kobieto ja cie obudzę ShyBig Grin
Większym problemem będzie znalezienie trzeźwego kierowcy...

mieciur napisał(a):
Większym problemem będzie znalezienie trzeźwego kierowcy...

Cytat z Sexmisji To jest a wykonalne.giggle

tomtur napisał(a):
A tak na marginesie ,jak rano w nioedziele przyjde żeby się kto rano gdzie nie wybrał ,jak ja przyjde to wtedy ustalamy co robimy Big Grin

Tomtur, co chcesz po trzech dniach ustalać. Toungue Maksymalnie na miedzę przed chałupą wyjdą giggle i kogoś po piwko poślą, bo zapasy będą już zużyte. I już teraz wiem kto pójdzie. Nie będę jednak wskazywał palcem. Rolleyes

KIEROWCY Toungue
Czy na chacie jest komputer z dostępem do internetu?innocent
Odetniemy sie od świata jak pustelnicy.

gosia3ek napisał(a):
KIEROWCY Toungue

Poważne ostrzeżenie,Zawartość alkoholu we krwi na terenie Czech wynosi 0/0.Są baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo nie tolerancyjni pod tym względem.ok

Spokojnie, dla mnie bez różnicy czy 0/0 czy 0/0,20 jak w Polsce. Ja i tak jak chce jechać to ani kropli. Pewnie już od sobotniego wieczora bede trzeźwiał...

mieciur napisał(a):
Pewnie już od sobotniego wieczora bede trzeźwiał...

Ooooooo ! Huh blink
Jak do tej pory wg.programu miało być tylko śpiewanie piosenek turystycznych-nikt nie wspomnał o piciu, tym bardziej aż takim..... Shy

Ps.
Zresztą na Filipce podobno susza....

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Przekierowanie