żyjemy.
...
"przy innym ogniu, w inną noc; do zobaczenia znów"
wszystkim dziękuję... za to że są, byli tam gdzie byli i swoją obecnością stworzyli atmosferę tych dni

:
żyjemy.
...
"przy innym ogniu, w inną noc; do zobaczenia znów"
wszystkim dziękuję... za to że są, byli tam gdzie byli i swoją obecnością stworzyli atmosferę tych dni

:
I ja się przyłączam,subcio było.Do zobaczyska za rok.
...
i nawet się kawałek Tomkowego auta załapał

czyli mocnym składem:[attachment=42665]
Zdecydowanie dojście na Filipkę warte było wszystkiego czym zostaliśmy obdarzeni - nowe znajomości, kameralna atmosfera, Jesioniki i Tatry z Łączki...

Mi się również podobało
Oby Filipka wpisała się jako coroczne grudniowe spotkanie Forumowiczów. W miarę możliwości nie kolidująca terminem z Krakowskim Festiwalem Górskim
Dzięki Wszystkim za świetne towarzystwo

Ja również dołączam się do podziękowań. Miło było zobaczyć jak spędzacie z sobą czas i aktywnie w tym uczestniczyć. Cieszę się, że mogłam Was poznać i mam nadzieję, że będę miała jeszcze okazję się z Wami zobaczyć w podobnych okolicznościach.
Tratinie dziękuję za wspólne wieczory muzyczne, jak to mówią ''śpiewać każdy może jeden lepiej, drugi gorzej''

Gosi specjalne podziękowania za inną część artystyczną

Podziękowania dla gospodarza Stasia za zaproszenie, za pyszne lokalne smakołyki.
A chata...no cóż... chyba marzenie każdego z nas by mieć takie miejsce na ziemi...
No i dzięki wszystkim za zabawę, rozmowy i wspólne śpiewy (czyt. zarzynanie kolejnych utworów)
Do następnego!
ja też chcę ...
Dziękuję Stasiowi za zaproszenie, za miłą gościnę. Jako Gospodarz spisałeś się na 10+
Tomturowi za poprowadzenie wycieczki zakładowej na słynną łączkę, gdzie wszystko można było zobaczyć
Adminowi za transport
Maćkowi za drugą gitarę
no i Wam wszystkim pozostałym , Kochani jesteście super , atmosfera rewelacyjna, tworzycie świetną ekipę a ja się cieszę, że w tak zacnym gronie mogłam kolejny raz spotkać się w górach i mam nadzieję, że nastąpi to jeszcze nie raz
A chata...no cóż... chyba marzenie każdego z nas by mieć takie miejsce na ziemi...
co prawda to prawda..
no i myślę, że do zobaczenia 
czyli mocnym składem:
Prawda. 
Godnie się prezentujemy. 
I ja dziękuję za wszystko

Stasiowi za gospodarzenie. Za atmosferę i mile spędzony czas

Dziękuję też za okazaną pomoc

I ja dziękuję za wszystko

Stasiowi za gospodarzenie. Za atmosferę i mile spędzony czas

Dziękuję też za okazaną pomoc

Nie ma tego złego...
Super, że mogłeś z nami być
ps. sery , serami ale utopence - paluszki lizać, schodziły jak ciepłe bułeczki 
Przyjemnie jest popatrzeć na Wasze zdjęcie pamiątkowe.
Rzeczywiście, godnie się prezentowaliście. Z Waszych komentarzy wynika, że świetnie bawiliście się.
Spory tłum nawiedził Filipkę. Fajnie.

Z Waszych komentarzy wynika, że świetnie bawiliście się.
Dokładnie.Podziwialiśmy piękno beskidzkiej puszczy, dziwa miejscowej fauny i doskonałe oznakowanie tras turystycznych.