Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: III rocznik spotkania na Filipce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jeśli o mnie chodzi, też chętnie bym się wybrał Smile Ale jeszcze sporo czasu. Na chwilę obecną obydwa terminy mi pasują.
Niestety pierwszy termin jest dlamnie niedostępny
kwasny
No tak, ale ja dzisiaj posłałem podanie na pierwszy termin. Ten mi też więcej wychodzi. Sad
Postaram się zjawić w tym terminie.ok
Mogę w tej sprawie zapowiedzieć pierwszą informację:

Termin spotkania na Filipce jest już zapewniony na 9. - 12.12.2011 Wszyscy są w przybytku mile widziani. nawet Travel ma drzwi otwarte. Ja, jako gospodarz, będę tam wszystkie cztery dni. Spotkanie jest raczej brane jako podsumowanie górskiego roku 2011. Jednak kto będzie chciał podreptać po Beskidkach, temu chętnie pomogę. Gdyby chciał ktoś jaką relację albo film o górach pokazać, mogę nawet załatwić rzutnik.
Jeszcze nie ogłaszam listy uczestników, bo termin jeszcze daleko. przyjdzie na to czas gdzieś w listopadzie. Teraz nam trzeba jeszcze nacieszyć się jesienią i głównie babim latem. ok
Qrcze Stach jak znajde kierowce który mnie tam zawiezie to bedę chociaz na pare godzin ,akurat ten termin mi wybitnie nie pasujekwasny:kwasny:
Wpisałem termin do kalendarza, zobaczymy, może się uda.
Stasiu wiem że ponosisz koszta wynajmu,ja chciałbym współuczestniczyć w kosztach.Ile to mniej więcej wyniesie?
Mirek, nie staraj się. Skasuję każdego na miejscu. Tutaj płaci się od chaty tzn. czym więcej nas będzie, tym mniej każdy płaci. ok I jeszcze tak. Pierwszych jedenastu ma zapewnione wygodne łóżeczko z całym komfortem. Dalszych czterech już muszą mieć jakiś kocyk albo lekki śpiworek. Szesnasty i dalsi już muszą mieć śpiwór i karimatę. Dalsze ograniczenia zdradzę aż będzie wiadome ile nas będzie. innocent
A może czas na otwarcie listy uhm

0. Stasiu - ja się nie liczę, bo tam muszę być w roli chaciarza innocent Kto pierwszy?
Jasne, że też będę pokrywał koszta.

Stasiu napisał(a):
A może czas na otwarcie listy uhm

0. Stasiu - ja się nie liczę, bo tam muszę być w roli chaciarza innocent Kto pierwszy?

Namber łan-Mirek.

Nr 2 Smile
Jeśli można to ja przyjadę w sobotę i będę do poniedziałku.

bios napisał(a):
Nr 2 Smile
Jeśli można to ja przyjadę w sobotę i będę do poniedziałku.

Stasiu to Twoje podwórko,rób listę. ja też będe od soboty do poniedziałku.

to lecimy
3-4-5 trójca sądecka Smile od piątku do niedzieli ok:
Jeszcze mi trzeba na początku uprzedzić tych, co chcą być jeszcze w poniedzałek, że to jest dzień, który jest głównie przeznaczony na sprzątanie po tych co uciekną w niedzielę Toungue
Proszę też napisać, na które dni przyjeżdżacie. Dotyczy to i TomaszaRT i Krzycha, którzy deklarowali swoją obecność na PW.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Przekierowanie