Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: III rocznik spotkania na Filipce
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No nie czuje sie pomijany ,czemu mnie nie ma na liście przecież przyjade w niedziele rano i na złość zostane do poniedzialku i nie będę SprzatalłTongue2

tomtur napisał(a):
No nie czuje sie pomijany ,czemu mnie nie ma na liście przecież przyjade w niedziele rano i na złość zostane do poniedzialku i nie będę SprzatalłTongue2

Będziesz będziesz,przypilnujemy,giggle

Maksymalnie Was wywalę na piwko do Łabajowej, żebyście mi nie przeszkadzali i potem do Was dołączę. Big Grin A na listę Tomtura dopiszę pry dalszej nowelizacji. Nie będę dopisywał każdego co godzina.

Mallaidh napisał(a):
No to fajnie Gabi. Wreszcie jakaś "nowa" twarz, bo tamte "stare" już mi obrzydły Wink

Czyli wychodzi rzeczywiście na to, że do 3 razy sztuka Wink W końcu uda mi się może Was poznać Smile Cieszę się - choć nie wiem czy za wczasu powinnam giggle Wink

Stasiu napisał(a):
Gabi, nie obawiaj się. Moja siostra mi zawsze mówiła, że strzelam tylko ślepymi nabojami.

uhm cokolwiek to znaczy .... Wink

ok

gabi82 napisał(a):
Cieszę się - choć nie wiem czy za wczasu powinnam giggle Wink

Nie powinnaś.

Żadnych zmian kadrowych ?

Łukasz napisał(a):

Że jakich?

Kadrowych. Wytłumaczyć prościej ?

Łukasz napisał(a):
Kadrowych. Wytłumaczyć prościej ?

Można,jam blondynka(sorki dziewczyny) i nie kumaty.giggle

Łukasz napisał(a):

Łukaszu, na razie cicho. Jak znam życie, to zmiany przyjdą dopiero przd samym spotkaniem.

Stasiu napisał(a):

Łukasz napisał(a):

Łukaszu, na razie cicho. Jak znam życie, to zmiany przyjdą dopiero przd samym spotkaniem.

Jednej zmiany nie oczekujcie.Mojej.Lubicie pikantne skrzydełka?

Mojej też nie Smile - słowo się rzekło, kobyłka u płota giggle

Ja uwielbiam Mirku pikantne skrzydełka Smile ok
Poczekamy, zobaczymy. Toungue Co do skrzydełek, to wolę boki wieprzowe. giggle
Ja załatwiłem kierowcę w niedzielę rano jestem Big Grin
Wiem, że tylko Tomtur i Mirek wiedzą gdzie chata na Filipce. Reszta będzie musiała się jakoś dobelgać. Pierwsze naprowadzenie:
[attachment=42209]
Zdjęcie robione 20 m od wierzchołka Filipki. W prawo znanny kopczyk w Beskidach. Dla wielu jest widoczny z drugiej (czeskiej) strony. Chata jest na pierwszym planie. ok
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Przekierowanie