Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Filipka 2020 25-28 Listopada 2021
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na razie prognozy deszczowe się robią, nie zechce się przy kotle siedzieć.
Czy ktoś się dokładnie orientuje, czy do Nydka nadal można bez winiet dojechać, czy coś się zmieniło ?

a i czy wypełniacie ten formularz ? Wink

a i jeszcze jaki plan na piątek, gdzieś planujecie wcześnie rano wyjść czy na spokojnie ? bo planuje na śniadanie wpaść Big Grin
No to nam muszą wystarczyć utopence i wspólna niedzielna jajecznica. Smile Napój turystyczny o właściwej temperaturze wychłodzenia zapewniony. Nie wiem czy ktoś z uczestników nie był jeszcze poddany szfołkówkowej inihilacji, ale też może będzie. Toungue
Ja nie byłem zasmolkowany ani jedną dawką.

A inni mogą przyjąć dawkę przypominającą Smile
A nie byłeś Ty przypadkiem antyszmołkowiec? Czy może nie była Ci proponowana ani jedna dawka? Trzeba to naprawić. No i mam kolejnego kandydata do uwieczniena. giggle
Jakoś byłem smolkowo-sceptyczny do picia cieplej wódki że smalcem Smile

tratina napisał(a):
Czy ktoś się dokładnie orientuje, czy do Nydka nadal można bez winiet dojechać, czy coś się zmieniło ?

a i jeszcze jaki plan na piątek, gdzieś planujecie wcześnie rano wyjść czy na spokojnie ? bo planuje na śniadanie wpaść Big Grin

Trati jedź przez Leszną Górną na Trzyniec, i tam górą, ulicą Kasztanową, Wędrynia, Bystrzyca i Nydek Wink nie bedziesz musiała się zastanawiać na winetą na te parę kilometrów. My wypełniamy formularz, jak się jedzie autem i policja do kontroli zatrzyma to po co ten kłopot?

Na razie nie odczułem problemów podczas przekraczania granicy. W najgorszym przypadku, to na granicy zawrócą z powrotem.
W piątek poczekamy na Ciebie. A co Ci broni przyjechać w czwartek nocą? Tak samo było na Raczy. Przywitamy Cię. Smile
Maciek, w tym przypadku sceptyzm nie jest na miejscu. Kosztowanie szfołkówki nie jest "normalnym piciem gorzały", to jest inicjalizacja do grupy społecznościowej. W tym przypadku zasłużonego bibowicza GŚ. giggle
Umówiłem się z panią Zabystrzanową w czwartek na godzinę 13:00. Ona mi wtedy przekaże Hajenkę. Mam takie pytanko. Na którą godzinę umówić się ze zwrotem budynku? Ja bym proponował niedzielę 13:00. Po przekazaniu budynku będę miał wtedy czas na posiedzenie u pana Edka.
Może być, tak żeby Ci było wygodnie ok
13:00 ok, byle nie za wcześnie cobyśmy się dali radę zwlec z łóżek na spokojnie.
Paweł, nie musi być aż tak po mojemu. Ja mam najbliżej do domu. Smile
Wojtek, wstawać i tak będziesz wcześnie. giggle Trzeba robić jajecznicę i posprzątać po sobie. Toungue
A dzień dobry Smile

Wszystko na to wskazuje że przyjadę w piątek z rana razem z Justyną Smile

Pablo napisał(a):

tratina napisał(a):

Trati jedź przez Leszną Górną na Trzyniec, i tam górą, ulicą Kasztanową, Wędrynia, Bystrzyca i Nydek Wink nie bedziesz musiała się zastanawiać na winetą na te parę kilometrów. My wypełniamy formularz, jak się jedzie autem i policja do kontroli zatrzyma to po co ten kłopot?

ale jak w Cieszynie wjeżdżasz na E75, potem 468 to to nie są płatne odcinki, tak mi się wydaje
[attachment=91235] - ta niebieska dopiero jest płatna , więc można śmignąć obok chyba

Tak. E 462/D 48 jest płatna dopiero jak jedziesz w stronę Frydka. Jak jedziesz na Trzyniec i Żylinę, to nie jest jeszcze płatna. Normalnie w Boguszowicach/Kocobędz przejeżdżasz granicę i drałujesz prosto. Na wyjeździe "exit 70" zjeżdżasz z D 48 w stronę Trzyńca i Żyliny.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Przekierowanie