Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Filipka 2020 25-28 Listopada 2021
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Stasiu napisał(a):
No to zamawiamy termin 19 - 21 listopada 2021? Czekam na odpowiedzi parę dni. Smile Rok po normalnym terminie.

Zobaczysz co nastapi. U nas rozluznili troche ale nowy Wariant Delta zaatakowal w jednym szpitalu pielegniarki i sprzataczki. az 8 dostalo ten nowy Wariant i wrzystcy byli szczypieni dwa razy. A jeden pracownik znalazl sie na intesywnym oddziale w szpitalu. Nastepuja ciekawe czasy...

Czy to zawsze musi być późna jesień?Toungue
No, bo wczesna jesień jest przeznaczona na inne, śmielsze kopczyki. Smile

szewczyczek napisał(a):
Czy to zawsze musi być późna jesień?Toungue

Czy to zawsze musi być w terminach podatkowych?Toungue

Co? Proponujesz przesunąć na 26 - 28 listopada? Mnie to jest obojętne. Po kopcach i tak nie będziemy sporo biegać.

Stasiu napisał(a):
Co? Proponujesz przesunąć na 26 - 28 listopada? Mnie to jest obojętne. Po kopcach i tak nie będziemy sporo biegać.

A może 5-7 listopada by pasowało? Chociaż 26-28 to też dobry termin ok

Oliwko, nie wymyślaj i czytaj uważnie. Termin 19 - 21 listopada jest pierwszy wolny. innocent
Oliwko, ze względu na to, że jedyna się ozwałaś, zamówiłem termin 25 - 28 listopada. Ten, kto chce przyjechać, ten niech planuje i dobrze by było potwiedzić obecność. Jedynie covid-19 nie ma prawa uczestnictwa.
Oliwko, na dzień WIelkiej Rewolucji Październikowej termin był już zajęty od innych amatorów pochodu lampionowego.
Jeszcze nie wiem którego dokładnie przyjadę, ale już wpisuję w kalendarz przedział dat ok. Mam nadzieję, że covid nic nam nie namiesza, bo już mam go po kokardę.
Hejka,

jak super... w końcu gdzieś się wyrwać, my się zgłaszamy. To znaczy Paweł i ja Smile Tyle, że będziemy w piątek i zostajemy do niedzieli, i już cieszymy się na to spotkanie Smile

i obserwujemy temat.

ps. i oczywiście jakby ktokolwiek wybierał się w BN to dawajcie znać...
Tomtur z Bożenka oczywiście się zgłaszają
Jak tam chęci do wyjazdu ? ja się piszę również jak coś Wink
Końcem października wystawimy oficjalną listę. Trzeba jakoś zapełnić budę z jak najmniejszymi kosztami. Smile
Tak żeby odświeżyć - który termin na Hajenkę mamy ustalony?
Jest w ogóle zarezerwowana?
Bo nie pamiętam na czym stanęłoSmile
Wojtek, wiem, że łatwiej zapytać niż poszperać. Ustalony = zarezerwowany w dniach 25 - 28 listopada. Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Przekierowanie