No to zamawiamy termin 19 - 21 listopada 2021? Czekam na odpowiedzi parę dni.

Rok po normalnym terminie.
Zobaczysz co nastapi. U nas rozluznili troche ale nowy Wariant Delta zaatakowal w jednym szpitalu pielegniarki i sprzataczki. az 8 dostalo ten nowy Wariant i wrzystcy byli szczypieni dwa razy. A jeden pracownik znalazl sie na intesywnym oddziale w szpitalu. Nastepuja ciekawe czasy...
Czy to zawsze musi być późna jesień?

No, bo wczesna jesień jest przeznaczona na inne, śmielsze kopczyki.

Czy to zawsze musi być późna jesień?

Czy to zawsze musi być w terminach podatkowych?
Co? Proponujesz przesunąć na 26 - 28 listopada? Mnie to jest obojętne. Po kopcach i tak nie będziemy sporo biegać.
Co? Proponujesz przesunąć na 26 - 28 listopada? Mnie to jest obojętne. Po kopcach i tak nie będziemy sporo biegać.
A może 5-7 listopada by pasowało? Chociaż 26-28 to też dobry termin 
Oliwko, nie wymyślaj i czytaj uważnie. Termin 19 - 21 listopada jest pierwszy wolny.

Oliwko, ze względu na to, że jedyna się ozwałaś, zamówiłem termin 25 - 28 listopada. Ten, kto chce przyjechać, ten niech planuje i dobrze by było potwiedzić obecność. Jedynie covid-19 nie ma prawa uczestnictwa.
Oliwko, na dzień WIelkiej Rewolucji Październikowej termin był już zajęty od innych amatorów pochodu lampionowego.
Jeszcze nie wiem którego dokładnie przyjadę, ale już wpisuję w kalendarz przedział dat

. Mam nadzieję, że covid nic nam nie namiesza, bo już mam go po kokardę.
Hejka,
jak super... w końcu gdzieś się wyrwać, my się zgłaszamy. To znaczy Paweł i ja

Tyle, że będziemy w piątek i zostajemy do niedzieli, i już cieszymy się na to spotkanie
i obserwujemy temat.
ps. i oczywiście jakby ktokolwiek wybierał się w BN to dawajcie znać...
Tomtur z Bożenka oczywiście się zgłaszają
Jak tam chęci do wyjazdu ? ja się piszę również jak coś

Końcem października wystawimy oficjalną listę. Trzeba jakoś zapełnić budę z jak najmniejszymi kosztami.

Tak żeby odświeżyć - który termin na Hajenkę mamy ustalony?
Jest w ogóle zarezerwowana?
Bo nie pamiętam na czym stanęło

Wojtek, wiem, że łatwiej zapytać niż poszperać. Ustalony = zarezerwowany w dniach 25 - 28 listopada.