Nam póki co, pasują też wszystkie terminy.
Poczekam jeszcze do końca tygodnia na ewentualne przypomnienia i rezerwuję nowy termin: 21 - 24 stycznia 2021.

Od czwartku (3.12.2020) kolejne rozwolnienie zakazów sanitarnych Covid 19 w CZ. Są otwierane restauracje i usługi zakwaterowania. Jednak w międzyczasie ktoś nam zajął termin 21 - 24 stycznia 2021. Są jeszcze wolne terminy 14 - 17 stycznia, 4 - 7 lutego i 18 - 21 lutego. Ja bym preferował termin 4 - 7 lutego, żeby nam pozostał czas na wyregulowanie sytuacji przejść granicznych. Może ktoś nie może się doczekać i preferuje pierwszy termin? Też może być.
Dla nas czym później tym gorzej, znaczy przyjedziemy na krócej pewnie.
Jeśli chodzi o mnie to najbardziej pasuje mi ten 14-17 styczeń, jestem wtedy jeszcze w stanie mieć dwa dni wolne i przyjechać wcześniej, bo po feriach jak dzieci wrócą do szkoły różnie może być i raczej dwóch dni nie dostanę, ale to zobaczymy, który termin będzie miał najwięcej głosów, dostosuję się

Nam na razie obojętnie - wszystkie pasują.

A mi czym blizej końca lutego tym lepiej
Stasiu, wybierz Ty po prostu

Wysłałem. Termin 14 - 17 stycznia 2021. Czekam na potwierdzenie.
Gosia, postarajcie się. Ach! Te księgowe.
Na więcej niż weekend w tym terminie nie mam szans.
Rezerwacja potwierdzona. Spotykamy się 14 - 17 stycznia 2021. Potwierdziłem 20 osób. Wierzę, że nie będę sam błądził po chałupie.

My Stasiu na pewno nie przyjedziemy na tyle co zgłaszaliśmy na listopad.
Żeby nie było zdziwienia, może wypada ponownie zrobić listę osób, która pojawi się w styczniu?
Tomtur z Bożena 15 wieczorem ????