Ok, Stasiu, a co na to właściciele chaty?
Wstępnie się też tak umówiłem.
Co zrobić. Poczekamy. Byle nie za długo...
Chyba czas już powoli myśleć o jakimś terminie.. styczeń?

Do 6 grudnia nie ma co liczyć na otwarcie usług hotelowych i tym podobnych. Na spotkanie przed Świętami też nie będzie wszystkim odpowiadało. Styczeń bym jeszcze nie przesądzał. Trzeba być dobrej myśli.

Ja bym zaczęła ustalanie terminu od uzyskania informacji od właściciela jakie terminy ma wolne.
Bo przecież mogą być wszystkie weekendy zajęte rezerwacjami jeszcze z września na przykład
Stasiu, a jak temat zaliczki? Oddali czy potraktowali jako zaliczkę na inny termin?
Zaliczkę zostawiłem i umówiłem się, że jak zwolnią restrykcje, to zapodamy nowy termin. Na razie musimy czekać. Zaliczka też poczeka.

15-17.I i 22-24.I są wolne wg grafiku na stronie.. Myślę, że styczeń/luty będzie już po epidemii, albo sytuacja będzie już co najmniej stabilna..
No to rezerwujmy 21 - 24 stycznia. Szybko się wypowiadać, póki jest ten termin wolny.

Komu nie odpowiada?
Styczeń won :/
Z racji zawodowej.
Marne szanse na cokolwiek
Mnie póki co każdy termin w nowym roku pasuje..
Nam też, jednak najprawdopodobniej w skróconej ilości dni.
Jeżeli to sądeckim nie pasuje, to w lutym jest wolny zaraz pierwszy weekend 4 - 7 lutego.
W styczniu by potem wypadało tradycyjną Chochołowską.
Jeżeli to sądeckim nie pasuje, to w lutym jest wolny zaraz pierwszy weekend 4 - 7 lutego.
W styczniu by potem wypadało tradycyjną Chochołowską.
Stasiu, ja cały początek roku mam do d..., aż po koniec lutego.
Już lepszy ten styczeń 
Nie ustawiajcie proszę pode mnie terminu, nie chce żeby było.tak że termin będzie pode mnie a mi się w ostatbiej chwili coś wykrzaczy i tak nie przyjedziemy.
Wybierzcie termin-będę robić wszystko żeby się pojawić.