Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Jesienne Bieszczady Forumowo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Sądeczoki robią co mogą żeby pojechać...
Jesień bez Biesów jesienią straconą Smile

Stasiu napisał(a):
Czy jest coś nowego. Trzeba odświeżyć temat. Huh Jak wielka ekipa się szykuje. Może jedzie ktoś kogo nie muszę i musiałbym zmienić plany Toungue Myślę, że ostatnia lista jest nieaktualna. uhm

Ja niestety muszę zrezygnować z powodu choroby mojej mamy która postępuje mam nadzieję , że wigilię jeszcze zjemy razem nie będę się rozpisywał o co biega Piotrek Dz i Mirek wie o co chodzi .Pozdrawiam Kris

I mnie niestety zabraknie, życie pisze takie scenariusze jakie nie wymyślą najlepsi scenarzyści z Hoolywoodu.
W tym temacie będzie trzeba zanucić piosenkę: "Na cmentarzu wielka cisza. Wszystkie duchy poszły spać..."
Ja jestem przygotowany, tylko mam jeden problem. Mój kolega aparat odszedł na emeryturę Sad i muszę w przeciągu 3 dni pozyskać nowego cyfrowego przyjaciela kwasny No, bo w Bieszczady bez aparatu, to jak w kopczyki ślepy i na dodatek bez nóg. innocent
Spoko Stasiu, będziemy robić Ci zdjęcia Smile

Stasiu napisał(a):
W tym temacie będzie trzeba zanucić piosenkę: "Na cmentarzu wielka cisza. Wszystkie duchy poszły spać..."

bo jak mówi staropolskie przysłowie Kto ma wiedzieć, ten wie..
Big Grin

PS: jak życzysz, to będę Ci robił zdjęcia..

Mallaidh napisał(a):
Spoko Stasiu, będziemy robić Ci zdjęcia Smile

TomaszRT napisał(a):
(...) PS: jak życzysz, to będę Ci robił zdjęcia..

Panowie, nie żebym Was nie doceniał, ale wolę sobie robić zdjęcia sam. Toungue Nie ma jak własne. giggle Powoli planuję odwiedziny sklepu, gdzie takie cuda sprzedają. ok
Co do wyjazdu, to wszystko też wiem, oprócz sposobu dojazdu. Shy

A ja poza sposobem dojazdu znam chyba tylko termin. A dokąd jadę?
Ludziłem sie ale nie dam rady jechac z wami ,życzę pogody i udanej integracji przykro mi bo w bieszczadach jeszczxe nie byłem do następnego razu Sad:(Sad:(Sad:(Sad:(Sad
No to bracie wcale mnie nie ucieszyłeś. Sad Ja nawet nie wiem, jak mam się zachowywać na bibie bez Ciebie. innocent No nic, raz muszę sam. Nie można mnie wciąż ciągnąć za rączkę. Shy

Stasiu napisał(a):
Sad Ja nawet nie wiem, jak mam się zachowywać na bibie

Grzecznie. Smile

Zachowujcie się. Będę z Wami duchem. A i napijcie się tam za zdrowie tych co nie mogą.
a ja? następna biba beze mnie

Dla uczestników:
http://www.youtube.com/watch?v=5PKxTHiHj...re=related

Łukasz napisał(a):
Zachowujcie się. Będę z Wami duchem. A i napijcie się tam za zdrowie tych co nie mogą.

Napijemyok
Mam nadziejęCool

Co napijemy pokey Żadnych alkoholowych libacji. innocent Wiecie przecież, że byliśmy ostatnio za to krytykowani. Shy Maksymalnie możemy się za nieobecnych nachodzić. Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie