Zgadzam się z Mirkiem. Potrzebuję zadeklarować nieobecność w pracy na te dwa dni. Mam zatem pytanie o dokładny termin:
1). 20-23 października (czwartek - niedziela)
2). 21-24 października (piątek - poniedziałek)
3). 22-25 października (sobota - wtorek)
Deklaruję się na dowolny z tych terminów. Dostosuję się do możliwości innych chętnych. Chciałbym tylko najpóźniej na początku października znać dni.
21-24 październik, na termin deklaruję swoją obecność.
Nie wiem kto w końcu jest na liście?
Gosia pisała już o sobie, ja dodam, że też mogę mieć problem z urlopem bo już będę po długim wolnym. Bardziej prawdopodobny jest dojazd w piątek wieczorem / sobotę rano.
w moim przypadku w gre wchodzą opcje 1 lub 2, a która z nich to obojętne.. dostosuję się, potrzebuję tylko wiedzieć tak ze 2 dni wcześniej..
Dla mnie to jest też jasne. "2" to mój szczęśliwy numerek

Może i bym ja się wybrał zobaczymy jak będzie z kasą dwa miejsca w aucie by były wolne.
P.S Są fajne noclegi w stodole w Ustrzykach Górnych za 5zeta
Toaleta

Heh, ciekawe. Tylko czy wszystkim by odpowiadało i jakie będą warunki pogodowe za miesiąc.
Może by już jaką listę zrobić

No i jaki plan wędrowania od chałupy do chałupy z małymi kopczykami pomiędzy tym.

Kris, najlepiej na tych zdjęciach wypadłeś Ty w tej łazience. Twój wygląd napowiada, że zrobienie zdjęcia było ostatnim wyczynem przed puszczeniem w porty.

Część osób deklaruje 4 dni więc proponuję pozostać przy 4 dniach. Kto będzie mógł wyrwać się na 3 czy nawet tylko na 2, tak zrobi. Kto zechce, zostanie dłużej.
Możliwe opcje:
1). 20-23 października (czwartek - niedziela)
2). 21-24 października (piątek - poniedziałek)
3). 22-25 października (sobota - wtorek)
Preferowane terminy:
1). Stasiu: 21-24
2). Tomtur: ???
3). Szewczyczek: dowolny termin
4). Hemlighet: 20-23 lub 21-24
5). Mirek: 21-24
6). Pedro: 20-23 lub 22-25
7). TomaszRT: 20-23 lub 21-24 (wtorek,25 października odpada)
8). Kris75: ???
9). Mallaidh: tylko sobota-niedziela
10). gosia3ek: tylko sobota-niedziela
11). Mieciur: tylko sobota-niedziela
12). ???
...
No i jaki plan wędrowania od chałupy do chałupy z małymi kopczykami pomiędzy tym.
plan się robi już od jakiegoś czasu..
Uprzejmie proszę o podanie już konkretnego terminu. Czy to będzie 21-24 października (piątek-poniedziałek)?
Muszę zadeklarować dni wolne w pracy i chcę to zrobić na początku następnego tygodnia.
Panie Szewcze, Ty zapodałeś pytanie i my odpowiedzieliśmy. Teraz musisz sam wybrać. Ja miałem za to, że Ty stanowisz termin.

Jaq bym już potrzebował nawet gdzie i o której się mam stawić.

Zatem, ze względu na największe oponowanie za wolnym piątkiem i poniedziałkiem oraz wykluczeniem przez dwie osoby innych dni ustalamy termin:
21-24 października (piątek - poniedziałek).
Są przeciwwskazania?
Dobrze by było, jakby osoba/osoby planująca/e lokalizację też już jakąś propozycję podała.
Czy jest coś nowego. Trzeba odświeżyć temat.

Jak wielka ekipa się szykuje. Może jedzie ktoś kogo nie muszę i musiałbym zmienić plany

Myślę, że ostatnia lista jest nieaktualna.

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10