27-08-2011, 11:08 PM
28-08-2011, 07:00 PM
Ja jak zwykle niewiele się wypowiadam ale śledzę temat. Oczywiście chętny jestem. Konkretniej to coś bliżej wyjazdu się zdeklaruje. Moim zdaniem któryś z dwóch ostatnich weekendów październikowych byłby najlepszy jako termin.
01-09-2011, 08:59 AM
Jak weźmiecie młodego (nie chodzi o wiek tylko staż) to jadę. w Bieszczady mam jakieś 100 km czyli przysłowiowy rzut biretem miejscowego proboszcza.
04-09-2011, 03:30 PM
Świru jasne - jak chcesz to zapraszamy 
Myślę, że na podstawie kilku deklaracji można dość jasno określić termin - czyli weekend z niedzielą 23 października.
Teraz jeszcze pytanie 3 czy 4 dni?? Na początku tematu zamieszczam ankietę. Oczywiście każdy może zagłosować, choć prosiłbym aby wypełniły ją osoby poważenie zainteresowane przyjazdem (oczywiście jasnym jest, że każdemu może coś wypaść).

Myślę, że na podstawie kilku deklaracji można dość jasno określić termin - czyli weekend z niedzielą 23 października.
Teraz jeszcze pytanie 3 czy 4 dni?? Na początku tematu zamieszczam ankietę. Oczywiście każdy może zagłosować, choć prosiłbym aby wypełniły ją osoby poważenie zainteresowane przyjazdem (oczywiście jasnym jest, że każdemu może coś wypaść).
04-09-2011, 06:10 PM
4 dni. Deklaruję się stuprocentowo.
08-09-2011, 08:32 PM
Chciałbym odpowiednią osobę ponaglić z wygłoszeniem terminu biby. Zaczynają mi się szybko wypełniać wolne weekendy innymi imprezami. Długo ewentualny termin na Bieszczady nie obronię. 

08-09-2011, 08:33 PM
jak przemyślałam kwestie urlopowo - pracowe - muszę niestety się skreślić z niepowstałej jeszcze listy chętnych.
początkiem października biorę 2 tygodnie urlopu z wiadomych względów, a że praca jest jaka jest i moja część roboty musi zostać wykonana - wzięcie nawet 1 dnia w późniejszym okresie jest nierealne.
jedna z niewielu bib odkąd jestem na forum, na której mnie nie będzie.
początkiem października biorę 2 tygodnie urlopu z wiadomych względów, a że praca jest jaka jest i moja część roboty musi zostać wykonana - wzięcie nawet 1 dnia w późniejszym okresie jest nierealne.

08-09-2011, 08:42 PM
Ja stawie się karnie.
09-09-2011, 04:18 PM
gosia3ek napisał(a):
jak przemyślałam kwestie urlopowo - pracowe - muszę niestety się skreślić z niepowstałej jeszcze listy chętnych.

Gocha, tylko mi nie wmawiaj, że będziesz pracowała 48 godzin z soboty na niedzielę.
Ty masz powinność wesprzeć nas w sobotę wieczorem i potem sobie możesz robić te swoje rachunki ile chcesz. 
09-09-2011, 04:43 PM
Stasiu patrz post 19 

09-09-2011, 05:13 PM
Pedro napisał(a):
Stasiu patrz post 19 

Dzięki, jakoś przegapiłem
Już mi to jest jasne. 
09-09-2011, 07:56 PM
Stasiu, nierealne jest podróżowanie w bieszczady z ns bez samochodu (tzn komunikacją publiczną - cały dzień z głowy).
natomiast nie chcę "trzymać" reszty ekipy - to że ja nie mogę jechać na 4 dni nie znaczy że wszyscy musimy z tego rezygnowąć.
ps. w podanym terminie opcja pracującej soboty jest u mnie bardzo wiarygodna
natomiast nie chcę "trzymać" reszty ekipy - to że ja nie mogę jechać na 4 dni nie znaczy że wszyscy musimy z tego rezygnowąć.
ps. w podanym terminie opcja pracującej soboty jest u mnie bardzo wiarygodna
20-09-2011, 06:54 PM
Propozyszyn jest by datę ustalić,czasu coraz mniej.
20-09-2011, 07:13 PM
Drogi Mirku.
To ja nie jadę, a widzę konkretną datę.
Patrz post numer 19.
PS. Wybacz, to przez mój dobry humor
To ja nie jadę, a widzę konkretną datę.
Patrz post numer 19.

PS. Wybacz, to przez mój dobry humor

20-09-2011, 07:39 PM
fabrykadrwin napisał(a):
Mirrrreczku. To ja nie jadę, a widzę konkretną datę.
Patrz post numer 19.
Patrz post numer 19.

A najprościej by było dodać datę w temacie, nie mam głowy przeszukiwać wszystkich postów.I mam na imię Mirek nie Mirrreczek.Wypraszam sobie.