Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kursy / Kursik zimowy i nie tylko ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Lacuna napisał(a):
Pablo, w Biesach było cudnie Smile I doświadczenie zimowe też się przydało, bo jak się okazało zimą też potrafi tam być niewesoło.

Sory za oftopa, ale Asiu - deptaliśmy sobie po piętach w tych Bieszczadach w00t
Tarnica, Caryńska, Wetlińska... No pięknie było!

No i podjąłem decyzję, Małgosia zaakceptowała więc ... we wrześniu ustawiam się na kurs tatrzański u Jacka Czecha "W skale"

ps. serdeczności dla Czarownicy z Żyrandola
Fajny plan Sylwester. ok
No brawo ok
Będziesz się super bawił Smile
No to przepadłem - wysłałem zaliczkę na kurs taternicki, termin od 6 września, wie kto może jak wyłączyć grawitację ? Smile

Sylwester napisał(a):
No to przepadłem - wysłałem zaliczkę na kurs taternicki, termin od 6 września, wie kto może jak wyłączyć grawitację ? Smile

Uratuje Cię tylko to, że do września spróbujesz pomajstrować ze wzorem:

g = 9,81 . m/s2

Jak nie znajdziesz rozwiązania, to przepadłeś giggle

Już przepadłem, ale ... dobrze mi z tym ogromnie Smile
jestem niesamowicie wściekła....
Właśnie musiałam napisać maila do Waldka z proźbą o przesunięcie terminu kursu, ponieważ ze względu na zaistniałą sytuację w pracy nie dostanę urlopu w tym terminie. Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............
Jak pech to pech. Nie będę kląć chcociaż dosyć mocne słowa mi się cisną na usta
Waldek mi odpisał, mogę przesunąć termin ufff....
Tylko jeszcze nie wiem na kiedy. Mam nadzieję żę więcej nie cofną mi urlopu
No szkoda, myslalem ze sie spotkamy w wiekszym gronie forumowym... a żałuj, przewidziane są własnie na ten weekend specjalne atrakcje Big Grin
żałuję jak ch..... ale nic nie poradzę. Specjalne atrakcje od Waldka czy forumowiczów. Wiem żę kilka osób się w tym terminie wybierało, chciałam bardzo się z nimi spotkać, ale jak o się mówi siła wyższa zadecydowała za mnie Sad
Co to za specjalne atrakcje Pablo? Myślałem,że w ten weekend były te najlepszeToungue Big Grin

nie przejmuj się Edyta,Waldek to równy gość,jak mu zajdziesz za skórę to Cię najwyżej z kociołka zepchnie ale oczywiście będziesz w uprzęży,więc wszystko bezpiecznieBig Grin
Mam takie pytanie - czy był ktoś na kursie u Waldka w dniach 6 - 9 marca tegoż roku ?
nieee, tzn z tych co wiem, że byli w ogóle to nie.
skały, skałki, skałeczki... piękna sprawa Smile

Ja postanowiłem hmm "zalegalizować" swoje szaleństwo związane z górami i wybrać się na kurs taternicki. Stety/niestety najpierw muszę wybrać się na kurs skałkowy. Niektóre zagadnienia mam opanowane inne są "nowością" - nie ma to jednak znaczenia wychodzę z założenia że całe życie człowiek się uczy i warto nawet ten sam temat przeanalizować z różnymi "mistrzami".

http://www.kilimanjaro.com.pl/ - mieliście kontakt z tą szkołą? Coś na jej temat możecie napisać?

A może coś o innych szkołach lub klubach napiszecie?

Z góry serdeczne dzięki za opinie Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie