Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kursy / Kursik zimowy i nie tylko ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
dobra, zaliczka wpłacona Big Grin teraz ciężko byłoby się wycofać

Edyta85 napisał(a):
dobra, zaliczka wpłacona Big Grin

ok -tak trzymać Smile

Edyta85 napisał(a):

Widzę,że coraz więcej ludzisków idzie na kursik i bardzo dobrzeSmile
Ja już zaopatrzyłem się w porządne rękawice co by zabezpieczyć moje marznące palceBig Grin

Edyta85 napisał(a):

Czesc Edytko, czy dostalas juz potwierdzenie dojscia zaliczki? ja wyslalem tydz temu ale nic od Wlodka jeszcze nie dostalem a do dzwonic się do niego to szczęscia trzeba, pewnie walczy w gorach z kursantami,pozdrowkaSmile))

ja nie miałam problemu z dodzwonieniem się, a kręciłam dwa razy. Potwierdzenie przyszlo mi następnego dnia po dokonaniu przelewu.
Napisałam mu że wysłałam mu kasę i pytałam się jakie moje dane będą mu potzrebne, odp otrzymałam następnego dnia Big Grin
Spróbuj więc do niego na maila napisać, powinien w miarę szybko odpowiedzieć

bober37 napisał(a):

Edyta85 napisał(a):

Czesc Edytko, czy dostalas juz potwierdzenie dojscia zaliczki? ja wyslalem tydz temu ale nic od Wlodka jeszcze nie dostalem a do dzwonic się do niego to szczęscia trzeba, pewnie walczy w gorach z kursantami,pozdrowkaSmile))

Napisz maila, Waldi odpisuje z Hali.

Hej, moja zaliczka juz doszla potwierdzenie od Wlodka mam i jedziemy szalec i się uczyc w Taterki hura Smile)))
Taaa napisz, pewnie wszystko w porządku, ale jak chcesz to napisz niech potwierdzi rezerwację Wink

Pablo napisał(a):
Taaa napisz, pewnie wszystko w porządku, ale jak chcesz to napisz niech potwierdzi rezerwację Wink

Hej Pablo, wszystko juz zalatwione, rezwrwacja juz zostala potwierdzona przez MIstrzaSmile))

Ludzie, Wy nie wiecie na co sie decydujecie! Każą Wam skakać do szczeliny, wkręcać śruby w lód, turlikać się po jakimś stromym zboczu, targacie drogocenne spodnie i stuptuty rakami, każą Wam torować w kopnym śniegu, wieczorem wracacie i padacie na pysk a przede wszystkim trzeba zadbać o szpej, więc przewija się te zamarznięte liny, suszy się je a inni piwo piją... Wink
Ale i tak będziecie zachwyceni ok
Zazdroszczę...
A, doszły mnie słuchy że jacyś Forumowicze wybierają sie na kurs turystyki zimowej na Słowację Smile Może jakieś szczegóły zapodacie?

KasiaA napisał(a):
Ludzie, Wy nie wiecie na co sie decydujecie! Każą Wam skakać do szczeliny, wkręcać śruby w lód, turlikać się po jakimś stromym zboczu, targacie drogocenne spodnie i stuptuty rakami, każą Wam torować w kopnym śniegu, wieczorem wracacie i padacie na pysk a przede wszystkim trzeba zadbać o szpej, więc przewija się te zamarznięte liny, suszy się je a inni piwo piją... Wink
...

ryzykanci Cool ... a ja tam piwo piłem (żeby się nie odwodnić... wiadomo zima)

KasiaA napisał(a):
A, doszły mnie słuchy że jacyś Forumowicze wybierają sie na kurs turystyki zimowej na Słowację Smile Może jakieś szczegóły zapodacie?

w00t gdzie, kto?? przyznawać się!

KasiaA napisał(a):

I jeszcze trzeba za to zapłacić w00t

PS.Już się nie mogę doczekać Smile

Pablo napisał(a):
a ja tam piwo piłem (żeby się nie odwodnić... wiadomo zima)

Wiadomo, zdrowie przede wszystkim! Cool

Pablo napisał(a):

KasiaA napisał(a):

w00t gdzie, kto?? przyznawać się!

mnie też doszly takie słuchy, ale niech się przyznają sami Ci co na ten kursik się wybierają innocent

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie