Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Kursy / Kursik zimowy i nie tylko ...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
I ja goraco polecam kursik!! (i zimowy i lawinki Smile ) - kupa super zabawy i duuuzo wiedzy Smile

paaulo napisał(a):
Tak przy okazji, ktoś z "kursantów" Waldka wybiera się na grudniową imprezę?

ja bardzo chce, kwestia tylko ''opiekunki do dziecka'' hehe (jesli bede mogla rodzince zostawic moja watahe na te 2 dni, to jade Smile - okaze sie niedlugo, bo trza miejsca rezerwowac... Wink )
Jak rozumiem Wy sie wybieracie? Smile

Już pisałem na prv żem chętny na butelczynę jakiejś zdrowej wody Wink
a może jakaś wycieczka w niedzielę?

Sokół

Ciekawe, czy Wasze plany związane z kursem zimowym nie bedą kolidowaly z grudniową imprezą na Magurce....
postaram sie, aby się udało i to i to
Pablo, jak wycieczka to w sobotę raczej Wink z małego doświadczenia wiem, że w niedziele to należy ostrożnie zacząć schodzić w dół do Kuźnic Smile

Sokół

paaulo napisał(a):

A co to za impreza?

hehehe, fajna tradycja, czyli po ewentualnym kursie w grudniu i mni ona obejmnie Big Grin

marycha napisał(a):
I ja goraco polecam kursik!! (i zimowy i lawinki Smile ) - kupa super zabawy i duuuzo wiedzy Smile

paaulo napisał(a):

ja bardzo chce, kwestia tylko ''opiekunki do dziecka'' hehe (jesli bede mogla rodzince zostawic moja watahe na te 2 dni, to jade Smile - okaze sie niedlugo, bo trza miejsca rezerwowac... Wink )
Jak rozumiem Wy sie wybieracie? Smile

Tak, wybieramy się. Rozmawiałem z grazbirdem, jego też wyciągniemy. Smile
Psów nie zostawiaj w domu. Zabierzemy toury i poszalejemy psim zaprzęgiem jak na Alasce. Wink

Nooo tak grazbirda już molestowałem w temacie na GG Wink jak czas mu pozwoli to będzie (tak Olek?)
Hej, z wielk? przyjemnosci? i ochot? lapie si? na ten kursSmile))
Witam, moze mi ktos powiedziec o co chodzi z tą grudniową imprezą na Magurce? pozdrowka wszystkimSmile)))

bober37 napisał(a):
Siemanko, moze mi ktos powiedziec o co chodzi z tą grudniową imprezą na Magurce? pozdrowka wszystkimSmile)))

Tutaj jest ten watek:
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=1458

Dzięki Kasiu juz wszystko jasneSmile))pozdrawiam serdecznieSmile))
Witam, znalazlem strone szkoly grskiej, proponuja w niej wiele rodzajow szkolen gorskich z tego co pisza mają doswiadczonych instruktorow i bardzo konkurencyjne ceny oto link do strony poczytajcie sobie i moze bysmy cos z tym szkoleniem wykombinowali http://www.szkolagorska.com/
Przejrzyj temat, znajdziesz terminy wstępnie wybrane przez forumowiczów u Waldka Niemca.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Przekierowanie