Bober, myślę że jednak większość woli w Tatrach
Witaj Pablo, to tylko byla moja luzna propoazycja więc jedziemy w Tatry za większoscia, pozdrowka

)
Odświeżam temat.
Ostatnio z powodu pracy nie mogłem się określić co i kiedy.
Teraz najwcześniej urlop dostanę pod koniec lutego czyli:
Lawinowy (na który się wybieram)
VIII turnus 19 - 20.02
IX turnus 26 - 27.02
a zimowej turystyki jakby ktoś się chciał spotkać przy okazji

VIII turnus 20 - 23.02
IX turnus 27.02- 02.03
Można i w marcu, jakby ktoś wolał i się zdeklarował.
czekam na odpowiedzi do czwartku.
W weekend robię rezerwację

Pozdrawiam
p
Jeżeli o mnie chodzi to dokładnie określę się do czwartku. W lutym jakoś to ja mam sesję poprawkową, muszę tylko dokładnie zorientować się w terminach, żeby mi się nic nie pokrywało
jestem chętna na kurs turystyki wysokogórskiej. Jeśli zadeklaruje się ktoś jeszcze do czwartku, potwierdzam chęć udziału na trunusie IX:-)
w sumie mi termin koniec lutego, początek marca pasuje. Powinnam już mieć wszystko z głowy
Bober a jak u Ciebie?? Stasiu??
Bedę na 90 % 6 - 9 marca.
No Pawle, dla mnie zaczyna się problem. Zaczynam się zachłystać wszelkimi spotkaniami. Nie wiem, które wybierać.

Chciałem lawinowy, ale to trzeba dwa dni urlopu.
Witaj Pablo, u mnie tak jak pialismy na priv, Lawinowy w tym terminie ktory jest a weekend spedzam turystycznie i oczywiscie z resztą naszych przyjaciol znajomych w schronie

)))
Widze,ze dość silna ekipa forum w tym roku udaje się na kurs.
Ja z Pedrem również się wybieramy,z tym,że robimy łacznie zimowy i lawinowy,dokładnie jest to 12-16 luty

no to się rozminiemy

Bober, tak się składa,że zachaczycie o nasz kurs w week.

to będziemy mieć towarzystwo z Edytą

Szkoda,że miniemy się z innymi kursantami

Witaj Anno, bo o to chodzi zeby sie zachaczyc poznac przy okazj i po balowac hiihi

)))
Witaj Anno, bo o to chodzi zeby sie zachaczyc poznac przy okazj i po balowac hiihi

)))
Co prawda to prawda.