Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Problemy z funkcjonowaniem forum
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nie pomogło, jutro pootwieram wszystkie tematy i zobaczymy czy przejdzie.
Jeśli nie przejdzie daj znać.
Od wczoraj mam problem. Wszystkie tematy, opisy i wsuwki mi się układają centralnie. Byłem przyzwyczajony, że teksty układają od lewej strony, teraz od środka. Czy nie wiecie jak się z tym uporać? kwasny
Możesz Stasiu jakiegos screena zrobic?

Dzieje się u kogoś coś podobnego?
Wygląda na to, że problem jest tylko w przypadku zalogowania się na Explorer. W przypadku Firefox to jest w porządku. Problem będzie chyba na moim komputerze. uhm
To był problem po stronie GŚ - powinno być już ok.
Już jest ok
Chyba coś się zepsuło - nie ładują mi się awatary, większość zdjęć też nie unsure Sprawdziłam na dwóch przeglądarkach.
Problem jakiś z pewnością się pojawił. Dzięki za informację.
Przepraszam za nagłą niedostępność forum od przedwczorajszego wieczoru. Teraz wszystko powinno już działać.
Mam pytanie. Zmieniłem avatar. Jest widoczne nowe zdjęcie (stary dziad) albo stare rozszerzone? Na laptopie mam nowe zdjęcie, ale na podręcznych (tablet, telefon) mam jeszcze stare. Czy coś zrobiłem źle?
Ja widzę te stare co miałeś tylko jakieś własnie rozszerzone, nie wiem o co chodzi, może Pedro poradzi.
To wynika z zapisanych na komputerze/urządzeniach plików tymczasowych. Z czasem same by się zmieniły - ale można to przyspieszyć. Na komputerze wystarczy na stronie gdzie jest ten avatar który powinien się zmienić nacisnąć ctrl+F5. Na telefonie i tablecie - spróbuj po wczytaniu też takiej strony gdzie powinien być nowy avatar po prostu ją odświeżyć. Może pomoże. Wystarczy że jeden raz zaskoczy to już nie będzie problemu.
Czy my na forum mamy automatyczną cenzurę ?
Wpisałem słowo d*** i zostało wygwiazdkowane uhm
Szok blink
Toungue Tak d z 3 gwiazdkami jest niecenzuralne.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Przekierowanie