Jeszcze zaobserwowalem, ze wlasnie wtedy gdy dziala tak slabo, po kliknieciu w dany dział, czy temat, wyskakuje mi komunikat informujacy o dziale w budowie..
Kiedy po raz ostatni mógł Ci wyskoczyć taki komunikat?
3 dni temu? Mniej więcej tak..
To akurat jest problem dość nagminny. I tak sytuacja ma się o niebo lepiej, niż np miesiąc-dwa temu, kiedy średnio 3 razy dziennie taki komunikat się pojawiał. Jednak wciąż zdarza się, że strona nie chce się otworzyć, pomimo kilkukrotnych prób "odświeżania".
Wiem, że problem występował - choć wbrew komunikatowi serwis nie był w budowie a komunikat nie był zależny ode mnie. Kilka dni temu problem powinien jednak zniknąć, więc jestem ciekaw czy komuś coś takiego teraz się również pojawia.
Nie tyle, że strona w budowie, ale inne ciekawe informacje, jak np, że strona nie istnieje

Ale, jeśli tu w ogóle można mówić o problemie, to raczej tylko w kwestii opieszałości w otwieraniu poszczególnych kart. Czasami czas oczekiwania jest tak długi, że daję sobie spokój. Tym bardziej, że często jest tak, że w efekcie dostaję info "brak odpowiedzi".
Nie wiem, czy to ważne, ale właśnie 2 min temu strona była niedostępna

Dzięki Madzia, choć wolałbym nie mieć tej informacji
Jeśli komuś od teraz pojawiłaby się ta podstrona zatytułowana "serwis w budowie" to też prosiłbym o napisanie o tym.
Dzięki Madzia, choć wolałbym nie mieć tej informacji
Jeśli komuś od teraz pojawiłaby się ta podstrona zatytułowana "serwis w budowie" to też prosiłbym o napisanie o tym.
U mnie wszystko od rana OK.
Dziwna rzecz. Wczoraj wstawiłem relację z wycieczki i dziś jej nie ma

.
Usunięto ją czy niedowidzę?
Piotrek no dziwna rzecz. Jesteś pewny, że post został wysłany i zapisany?
Z dostępnych dla mnie narzędzi wynika, że w dniu wczorajszym nie został usunięty przez nikogo żaden post.
Wiesz, możliwe. Tak teraz myślę, że pewnie patrzyłem na podgląd a potem nie wysłałem

Sory za zamieszanie. Dziś wstawię.
Od pewnego czasu zauważam notoryczne zrywanie łączności ze stroną ("GŚ).Często się to dzieje w trakcie wysyłania postu(nieco irytujące).
Problem z serwerem, czy też zwykła procedura techniczna związana z banowaniem użytkownika ?

Pewnie problem z serwerem, też mi sie tak dzieje a o banie dla siebie nie słyszałem
Bardziej męczące jest to, że po przeczytaniu wątku, by przestał on "świecić" muszę wychodzić po kolei wstecz. A powinno być tak, że od razu jak przeczytam i wchodzę na główną stronę forum to już nie świeci.
Cześć,
Dzisiaj rano między godz 5.20 a 5.40 nie mogłem otworzyc forum gorskiswiat. Internet działał, wchodziłem na kilkanascie róznych stron. Komunikat który mi się pojawiał brzmiał - nie mozna otworzyc żadnej strony z podanego adresu. Sprawdx adres (dobry bo mam w ulubionych)
pzdr
Jarek
Cześć,
Dzisiaj rano między godz 5.20 a 5.40 nie mogłem otworzyc forum gorskiswiat. Internet działał, wchodziłem na kilkanascie róznych stron. Komunikat który mi się pojawiał brzmiał - nie mozna otworzyc żadnej strony z podanego adresu. Sprawdx adres (dobry bo mam w ulubionych)
pzdr
Jarek
To nie wina strony, taki serwer, co zrobić.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10